rtx 2060 mı rx 6600 mü deseydin her ne kadar rx 6600 daha güçlü olsada rtx 2060 derdim ama burada çok daha ciddi bir fark var o yüzden rx 6650
rtx 2060 mı rx 6600 mü deseydin her ne kadar rx 6600 daha güçlü olsada rtx 2060 derdim ama burada çok daha ciddi bir fark var o yüzden rx 6650 xt
Peki rtx 2060 alırsam ilerideki oyunlarda herhangi bir sıkıntı olurmuUzun ömürlü ve güvenilir istiyorsan AMD ekran kartı almayacaksın.
ikiside uzun ömürlü ama amd de wattman, driver sorunları tarzı sorunlar olabiliyorMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O zaman rx 6650 xt aliyorum peki hangisi daha uzun ömürlü ve güvenilir olur
olmaz her oyunu rahat oynarsınPeki rtx 2060 alırsam ilerideki oyunlarda herhangi bir sıkıntı olurmu
Belli bir süre idare eder 4 sene sonraki oyunları açmaz büyük ihtimalle ama AMD de alsan bu şekilde olucak yani benim tavsiyem 2060 olur. AMD de donanım sıkıntıları mevcut. Ben de tercihi mi NVİDİA dan yaptım.Peki rtx 2060 alırsam ilerideki oyunlarda herhangi bir sıkıntı olurmu
Peki rtx 2060 i3 10 nesil ile alsam dar boğaz olurmuBelli bir süre idare eder 4 sene sonraki oyunları açmaz büyük ihtimalle ama AMD de alsan bu şekilde olucak yani benim tavsiyem 2060 olur. AMD de donanım sıkıntıları mevcut. Ben de tercihi mi NVİDİA dan yaptım.
Ve istediğim sistemin stoğu tükenmişPeki rtx 2060 i3 10 nesil ile alsam dar boğaz olurmu