Neler Yeni

Sizce Irk mı daha önemli yoksa Din mi?

Sizce Irk mı daha önemli yoksa Din mi?

• Oy kullanan toplam üye
    58
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
dinle arapların ne alakası var? islamiyetle arapları bağdaştırmaktan vazgeçin. şimdiki araplar karaktersiz diye dini mi küçümseyelim?
Dinle Arapların alakası yok diyorsun .Bu biraz saçma .Şimdiki Araplar karaktersiz diye dini kucumsemiyorum .Ama Arapların tarihi de bizim icin pek iç açıcı değil.

Megan

80+ Silver
Dinle Arapların alakası yok diyorsun .Bu biraz saçma .Şimdiki Araplar karaktersiz diye dini kucumsemiyorum .Ama Arapların tarihi de bizim icin pek iç açıcı değil.
Arapları ben de sevmiyorum zaten. Ama islamiyetle arapları da hiçbir şekilde yan yana koymuyorum. Hz.Muhammed arap diye islamiyet araplara gönderilmedi. Ayrıca hz.muhammede zulmedenler de araptı. Din evrenseldir o yüzden ben araplarla islamiyeti aynı kefeye koymuyorum. Şimdiki çoğu kişi araplar üzerinden islamiyeti kötülüyor. Çok saçma

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Arapları ben de sevmiyorum zaten. Ama islamiyetle arapları da hiçbir şekilde yan yana koymuyorum. Hz.Muhammed arap diye islamiyet araplara gönderilmedi. Ayrıca hz.muhammede zulmedenler de araptı. Din evrenseldir o yüzden ben araplarla islamiyeti aynı kefeye koymuyorum. Şimdiki çoğu kişi araplar üzerinden islamiyeti kötülüyor. Çok saçma
Sana katılıyorum fakat soru din birliği mi yoksa ırk birliği mi dediği için Arapları dedim .Çünkü din birliği demek Araplarla birlik olmak demek

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kucuk nibba
neye göre önemli ya? bi insanla kurulan ilişki falansa ikisi de önemsiz tabii ki

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Bu forumda din konusu açmayın

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Irk tabi ki.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,689
İsim
Lokman Doğan
Neye göre kanka soru eksik ? Aslında hiçbiri de . Dinden yana kullanayım ırkımızı biz secmiyoruz ama inancımızı kendi irademizle seçiyoruz

Besim Tibuk

80+ Gold
İkisi de önemsiz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,513
Üyeler
161,075
Son üye