Neler Yeni

Sizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu?

Duba olana kadar yolun var.Devam et.
Şaka bir yana ek bir problem gözükmüyor.Kilodan rahatsızsan yemeği azalt.
yani bu kadar kilo almam normal diyosun. kilomdan rahatsız değilimde hızla almaya başladığımdan bi tedirgin oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lisede 70kg falandım. Üniye basladığımda 70 bitişinde 85kg olarak bitirdim :D Şu anda 90kgyim boy 172, yaş 28. Hareketsiz hayat :(
kötü olmuş :( peki benim durum nasıl görünüyor sence?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
yani bu kadar kilo almam normal diyosun. kilomdan rahatsız değilimde hızla almaya başladığımdan bi tedirgin oldum

kötü olmuş :( peki benim durum nasıl görünüyor sence?
Kan değerlerine baktır bi sağlık ocağından istersen. İnsilün direnci, tiroit gibi durumlar olabilir mi diye ama normal de olabilir. En güzeli git sağlık ocağına durumu anlat bi kan ver baksınlar orası normalse bi şekilde halledilir bence.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kan değerlerine baktır bi sağlık ocağından istersen. İnsilün direnci, tiroit gibi durumlar olabilir mi diye ama normal de olabilir. En güzeli git sağlık ocağına durumu anlat bi kan ver baksınlar orası normalse bi şekilde halledilir bence.
Siz gene iyimişsiniz zamanında kortizon tedavisi almak zorunda olmuşluğum var lise başlangıcı 1.55 80 kiloydum şuan 1.80 100 kgyim 110 dan düştüm kademe kademe sporla beraber düşüyorum (lise son sınıfım şuanda)

Siz gene iyimişsiniz zamanında kortizon tedavisi almak zorunda olmuşluğum var lise başlangıcı 1.55 80 kiloydum şuan 1.80 100 kgyim 110 dan düştüm kademe kademe sporla beraber düşüyorum (lise son sınıfım şuanda)
boyunuz baya uzamış. benimki durdu nerdeyse hiç uzamıyor artık. geçmiş olsun.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr
boyunuz baya uzamış. benimki durdu nerdeyse hiç uzamıyor artık. geçmiş olsun.
Dahada uzamaya devam ediyor gibi gözüküyor benim ama ne kadara kadar uzar bende kestiremiyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr
benimki durmaya başladı sanırım. onunla beraber kilo boyada gitmemeye başladı.
Kilo aldığınızda boy olduğundan kısa duruyor hocam geçen arkadaşın zayıf fotoğrafına denk geldik boy aynı ancak zayıfken çok daha uzun duruyordu

Kilo aldığınızda boy olduğundan kısa duruyor hocam geçen arkadaşın zayıf fotoğrafına denk geldik boy aynı ancak zayıfken çok daha uzun duruyordu
evet bunu bende fark etmeye başladım. zayıf arkadaşım iiçn benden daha uzun diyorlar oysa aynı boydayız. ve eski resimlerde gerçekten daha uzun ve daha hoş duruyprmuşum. kilo aldıkça genişlediğim için biraz bodur durmuşum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr
evet bunu bende fark etmeye başladım. zayıf arkadaşım iiçn benden daha uzun diyorlar oysa aynı boydayız. ve eski resimlerde gerçekten daha uzun ve daha hoş duruyprmuşum. kilo aldıkça genişlediğim için biraz bodur durmuşum.
Bende mesela eskiden hem çok kısa hemde çok bodurdum şimdi toparlamaya başladım yavaştan daha 80 e kadar yolum var benim o zaman durum ne olur bende bilemem

Bende mesela eskiden hem çok kısa hemde çok bodurdum şimdi toparlamaya başladım yavaştan daha 80 e kadar yolum var benim o zaman durum ne olur bende bilemem
bende kilo alma trendine girdim ya. ondan korkuyorum daha da şişip kilolu olmaktan. geçen sene 65 civarıyken şu an 80'i geçtim. eylülde de 75tim. fast food abur cubur da tüketmiyorum o kadar. anlamadım nasıl bu kadar hızlı almaya başladım.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bende kilo alma trendine girdim ya. ondan korkuyorum daha da şişip kilolu olmaktan. geçen sene 65 civarıyken şu an 80'i geçtim. eylülde de 75tim. fast food abur cubur da tüketmiyorum o kadar. anlamadım nasıl bu kadar hızlı almaya başladım.
Hareketsizlik herşeyin başı tüketmesen bile hareketsiz olduğun zaman vücut yakmıyor yediği besini kortizon tedavisi üstüne yemeği yiyip yatma derken ortaokulda 60 kiloydum 1.50 boyla lise başı hem pandemiye denk geldi benim 1.55 80 kgdim şimdi ufak ufak toparlamaya çalışıyorum

Hareketsizlik herşeyin başı tüketmesen bile hareketsiz olduğun zaman vücut yakmıyor yediği besini kortizon tedavisi üstüne yemeği yiyip yatma derken ortaokulda 60 kiloydum 1.50 boyla lise başı hem pandemiye denk geldi benim 1.55 80 kgdim şimdi ufak ufak toparlamaya çalışıyorum
günde okul sayesinde ortalama 6000 adım atıyorum. yeterlidir bence.

ortaokulda 60 kiloydum 1.50 boyla lise başı hem pandemiye denk geldi benim 1.55 80 kgdim şimdi ufak ufak toparlamaya çalışıyorum
ben ortaokulda 150 39 falandım. orta sonda 169 58 kg falandım. geçen sene de 175 65tim ne olduysa bu sene ve yaz oldu gibime geliyor benim.

Son düzenleme:
Top Bottom