Neler Yeni

Sizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
sen gene iyisin ya. ben daha lise bitmeden 1 senede 70lerden 90lara çıkıp 85lere anca düştüm.
Lisedeyken biz android telefonlar yoktu 11. sınıfayken cıktı. full kosusturmaca her gün bilmem kaç bin adım atıyoduk :D

3.George

80+ Bronze
Lisedeyken biz android telefonlar yoktu 11. sınıfayken cıktı. full kosusturmaca her gün bilmem kaç bin adım atıyoduk :D
anladım. keşke şimdide öyle adım atsak. beni mahveden bilgisyar oldu zaten. ne zaman aldım hareketsizlik başladı onla da hızla aldım. hayırlısı artık. umarım ideale düşeriz.

bluewiq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ferhat Gül
Sizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu? Sizce bu kilo alımımın sebebi ergenlik mi? 15.5 yaşındayım bu arada.
2022, Eylül Boy:175 Kilo 65
2022 Aralık Boy: 176 Kilo 69
2023, Mayıs Boy:177 Kilo:68
2023, Eylül Boy:177 Kilo 75
Ekim-Kasım 177 boy 77 kilo
Şu an 177 boy 80 kilo
Sizce çok mu hızlı alıyorum yoksa bu ergenlikten midir?
kilo alımının neden ve nasıl durduracağımı hiç bilmiyorum.
bu forumda benden yaşça büyüklerim benim yaşımdayken böyle bir durumla karşılaştılar mı?
Ne yaptınız?
Yağlanma durumu nasıl? Yırtılma vs dikkat etmen lazım mesela bel cevren diz kapağının arka tarafı ? Bunlara dikkat etmelisin genelde aşırı hızlı kilo aldığında bunlari görürsün

HDogus

80+ Bronze
Millet her zamanki gibi b*kunu çıkarmış. Ortalama 5/8 kilo fazlan var kardeşim biraz yemene dikkat edersen düzene biner. Kilodan daha önemlisi yağ oranı aslında ekstra olarak yağ oranına dikkat et.

Millet her zamanki gibi b*kunu çıkarmış. Ortalama 5/8 kilo fazlan var kardeşim biraz yemene dikkat edersen düzene biner. Kilodan daha önemlisi yağ oranı aslında ekstra olarak yağ oranına dikkat et.
öyle çok abur cubur yağlı şeylerde yemiyorum ama alıyorum gene. daha nasıl düzene sokabilirim ki.

HDogus

80+ Bronze
öyle çok abur cubur yağlı şeylerde yemiyorum ama alıyorum gene. daha nasıl düzene sokabilirim ki.
Bu kilo işi biraz bünyeyle de alakalı. Düzenli spor ve yemesine dikkat etmeyen biri zor kontrol eder ama ergenliğin vermiş olduğu şeylerde olabilir. Bir kaç ay ufak yürüyüşler yapmaya ve abur cubur, ekmek, şeker gibi şeylerden uzak durmaya çalış. Eğer ilerleme kaydedemezsen bir doktorla görüş bazen gizli şeker tarzı şeyler bile bu kilo olaylarını tetikler.

Bu kilo işi biraz bünyeyle de alakalı. Düzenli spor ve yemesine dikkat etmeyen biri zor kontrol eder ama ergenliğin vermiş olduğu şeylerde olabilir. Bir kaç ay ufak yürüyüşler yapmaya ve abur cubur, ekmek, şeker gibi şeylerden uzak durmaya çalış. Eğer ilerleme kaydedemezsen bir doktorla görüş bazen gizli şeker tarzı şeyler bile bu kilo olaylarını tetikler.
anladım. sağol. deneyeceğim. normal mi peki bu kadar almam sence?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Görünen sayıdan çok bu süre zarfında görüntün nasıl değişti o önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,207
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom