Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
benim bilgimin olup olmadığı önemli değil (var) bu sonucu değiştirmiyor
KOÇ grubu aklıma geldi bian. Futurut yazar; KOÇ ailesiyle gururmu duyuyorsun, yoksa onlara küfürmü ediyorsun? :):) (Sen köle olmadığına göre demekki .......... )

Bu soruya cevap verirmisin. Türkiyenin en zengini malum KOÇ ailesi. Gururmu duyuyon, küfürmü ediyon?

KOÇ grubu aklıma geldi bian. Futurut yazar; KOÇ ailesiyle gururmu duyuyorsun, yoksa onlara küfürmü ediyorsun? :):) (Sen köle olmadığına göre demekki .......... )

Bu soruya cevap verirmisin. Türkiyenin en zengini malum KOÇ ailesi. Gururmu duyuyon, küfürmü ediyon?
benimle alakalı olmayan bir şey için neden söveyim ? neden gurur duyayım ?

Seçim 2.tura kaldı sizce RTE %49 aldı kk%45 Sinan oğan %5 aldı 2.turdan kim galip gelebilir
bilmiyorum da artık bir farkı olmayacak.
Diyorum RTE gelirse aynı şeyler zaten.
Kemal gelirse 1,2 ay canım cicim ayları kısacana küçük bir değişim ve farklılık olacak sonra gene aynı yol.
Kendilerine tavsiyem Babacan ve Davutoğlu gibi sağlam partilere daha çok imkan vermeli yoksa kazanamaz
Kemal gelirse ayrıca sadece bir kukla olacak.

benimle alakalı olmayan bir şey için neden söveyim ? neden gurur duyayım ?
Futurut yazar, çok pis göçtün la. Adamlar Türkiyenin en zengini. Sende Türkiyedeysen kendi paylaştığın yazıya göre ya söveceksin yada gurur duyacaksın. Çünkü öyle paylaşmışsın. Noldu la yemedimi :) :) :) :)

Futurut yazar, çok pis göçtün la. Adamlar Türkiyenin en zengini. Sende Türkiyedeysen ya söveceksin yada gurur duyacaksın. Çünkü öyle paylaşmışsın. Noldu la yemedimi :) :) :) :)
sövüp gurur duymak zorunda değilim koç şirketinin benle bir alakası yok ? benimle alakası olmayan bir şey için neden söveyim veya gurur duyayım benle hiç alakası yok sadece devlet baba sağolsun büyük şirketlerin çoğu vergiden muaf tutuluyor

sövüp gurur duymak zorunda değilim koç şirketinin benle bir alakası yok ? benimle alakası olmayan bir şey için neden söveyim veya gurur duyayım benle hiç alakası yok sadece devlet baba sağolsun büyük şirketlerin çoğu vergiden muaf tutuluyor
Heee senin dışındakiler köle, sen değilsin. Senin dışındakiler zenginlerin servetleriyle övünüyor ama senin ilgin yok. Che guavera abinin sözünüde ilgin olmadığı için paylaşmışsın. Tamam anlaşıldı. :) :)

Eeeee o zaman KOÇ şirketlerinde çalışanlar, taşeronlar vs hepsi kölemi? Bunumu anlamalıyız paylaştığın yazıdan.

@İceWolf bunların beyni yıkanmış. Muhalafet, kendi fanatiklerinin psikolojisini alaşağı etti. Ne sağlıklı düşünüyorlar, ne anlayışları, ne bilgiler var. Yazık vallahi bunlara.

Heee senin dışındakiler köle, sen değilsin. Senin dışındakiler zenginlerin servetleriyle övünüyor ama senin ilgin yok. Tamam anlaşıldı. :) :)
bu bi gerçekki bu ülkedeki çoğunluk köle olarak çalıştrılıyor. Resmi çalışma saati 8 saatten çoğu iş yeri 12 13 saatin üzerinde çalıştırtıyor ve devlet bu konuda eli armut topluyor benim size attığım görseldeki yazıyı dönüp tekrar okursanız sevinirim. yada ben size yardımcı olayım "yalnızca köleler efendisinin sarayı ve servetiyle gurur duyar" yazıyor ve bu sizin her koşulda ne olursa olsun akp yi savunduğunuzu değiştirmiyor.

bide ben size soru sorayım. Neden AKP ?

@İceWolf bunların beyni yıkanmış. Muhalafet, kendi fanatiklerinin psikolojisini alaşağı etti. Ne sağlıklı düşünüyorlar, ne anlayışları, ne bilgiler var. Yazık vallahi bunlara.
Yok konu KOÇ lara gelince ne diyceni şaşırdı. Biliyorsun KOÇ ailesi CHP lilerin kutsalıdır. Tek kelime edemez :) :)

Yok konu KOÇ lara gelince ne diyceni şaşırdı. Biliyorsun KOÇ ailesi CHP lilerin kutsalıdır. Tek kelime edemez :) :)
size daha önce chp yi destekliyorum diye bi yazı yazdığımı hatırlamıyorum ? ayrıyetten sorunuzu cevapladım sizde benimkini cevaplarsanız sevinirim

bu bi gerçekki bu ülkedeki çoğunluk köle olarak çalıştrılıyor. Resmi çalışma saati 8 saatten çoğu iş yeri 12 13 saatin üzerinde çalıştırtıyor ve devlet bu konuda eli armut topluyor benim size attığım görseldeki yazıyı dönüp tekrar okursanız sevinirim. yada ben size yardımcı olayım "yalnızca köleler efendisinin sarayı ve servetiyle gurur duyar" yazıyor ve bu sizin her koşulda ne olursa olsun akp yi savunduğunuzu değiştirmiyor.

bide ben size soru sorayım. Neden AKP ?
Sen benim sorduğum soruya cevap veremedin, KOÇ sözkonusu olunca direk ilgisizim dedin, Türkiyede en çok işçileri KÖLE GİBİ ÇALIŞTIRAN(yukarda yazmışsın senin yazına göre) KOÇ grubu olmasına rağmen ordan direk lafı çevirmişsin.

Ama ben cevap vereyim, hemde kıvırmadan YEK ten. AKP li değilim.

chp yi desteklediğimi belirten bi yazı yazdığımı hatırlamıyorum. Tabi siz hatırlıyosanız orasını bilemem ayrıyetten emin olun sizden daha anlayışlı,bilgili, ve sağlıklı düşünüyorum. Şahsi düşüncem olarak akp lilerin neden akp yi kendi analarından babalarından çok bu kadar fazla savunduklarını halen anlamış değilim.

chp yi desteklediğimi belirten bi yazı yazdığımı hatırlamıyorum. Tabi siz hatırlıyosanız orasını bilemem ayrıyetten emin olun sizden daha anlayışlı,bilgili, ve sağlıklı düşünüyorum. Şahsi düşüncem olarak akp lilerin neden akp yi kendi analarından babalarından çok bu kadar fazla savunduklarını halen anlamış değilim.
En azından CHP'liler gibi annesine babasına parti yüzünden hakaret eden zavallılar değiller.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,328
Üyeler
184,771
Son üye
MotivatedVergil
Geri