Sizce kovid kapmışmıyımdır?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Bugün birkaç belirt vardı hafif ateş biraz ağrı. Test olmaya gittim kısa sürdü ama orda bir abla öksürmüştü maskesi vardı ama korkuyorum o havadaki tanecikler bana geçmiş midir diye sizce olmuşmuyumdur?

Bugün birkaç belirt vardı hafif ateş biraz ağrı. Test olmaya gittim kısa sürdü ama orda bir abla öksürmüştü maskesi vardı ama korkuyorum o havadaki tanecikler bana geçmiş midir diye sizce olmuşmuyumdur?
Viral Yük diye bir kavram vardır 1 Kere yada kısa Sekilde öksürmüsse size gelip belli bir sayıda bulaşması bununda Viral yük oluşturması lazım. (Hastalık İcin)
Hele hele maskeliyse bir kısmını tutar. (Damlacıkların)
Aranızda 1.5 m civarı maske varsa hele hele bu oran dahada düser.
5 Vakit Alınan abdeste Burun 3 Kere Temizlenir, Doktor değilim ama bir mantık kuracaksak Burun yolları temizlenir, Bu alıskanlığı edinmek lazım.
(Dipnot)
@bqrr0595 Hocam bu hastalık bu şekilde olusuyordu, bir yanlısım olmasın?

Son düzenleme:
Evet grip olsan bile pozitif çıkıyor adi pcr..

Bi çılgınlık yap ve test vermeye git

Geri