B Berk3kr 80+ Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Berk 29 Ekim 2023 #1 hiq mu almalıyım ssn kreatine mi yoksa hardline mı bigjoy mu , hiq almayı düşünüyorum 2 tane sizce
AliMert37 80+ Silver Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2,962 Dahası Reaksiyon skoru 1,009 İsim Ali Mert Okuducu 29 Ekim 2023 #2 Berk3kr yazmış: hiq mu almalıyım ssn kreatine mi yoksa hardline mı bigjoy mu , hiq almayı düşünüyorum 2 tane sizce Devamı için tıklayın... Diğerlerini bilmiyorum ama hiq kullandım baya faydasını gördüm tavsiye ederim
Berk3kr yazmış: hiq mu almalıyım ssn kreatine mi yoksa hardline mı bigjoy mu , hiq almayı düşünüyorum 2 tane sizce Devamı için tıklayın... Diğerlerini bilmiyorum ama hiq kullandım baya faydasını gördüm tavsiye ederim
B Berk3kr 80+ Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Berk 29 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 AliMert37 yazmış: Diğerlerini bilmiyorum ama hiq kullandım baya faydasını gördüm tavsiye ederim Devamı için tıklayın... teşekkür ederim bro 63 kiloyum su toplarsam kaç olurum sence
AliMert37 yazmış: Diğerlerini bilmiyorum ama hiq kullandım baya faydasını gördüm tavsiye ederim Devamı için tıklayın... teşekkür ederim bro 63 kiloyum su toplarsam kaç olurum sence