Çözüldü✓ sizce mantis mi blade mi?

Hasoo

80+
Reaksiyon skoru
11

sizce hangisi?
(Bugün ikisinden birisini almayı düşünüyorum)

Merhabalar, benim de aklımda bu sistem var. Alacağım sistem beni 5-6 sene kafam rahat bir şekilde götürsün istiyorum. Fakat kafama takılan birkaç nokta var. Bu PC yi alsam;
1) ileride ekran kartını yükseltebilir miyim? Anakart (intel b660) ile uyumluluk problemi oluşur mu?
2) Ram i yükseltebilir miyim?
3) bu sisteme işlemci soğutucu (cooler master I70C ARGB LGA1700 120MM" seçeneği var) almakta fayda var mı?
Bütçe: 20-25K arası (Monitör dahil)

sizce hangisi?
5600 daha stabil ve daha sorunsuz çalışıyor, i5 12400f'de çok sorun yaşayan kişi var 5600 olan öneririm bütçe artarsa; https://www.gaming.gen.tr/urun/2218...b-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-kopya/

sizce hangisi?
bu ryzen 5600 5500 gibi işlemciler çok ta iyi değil intelinkisini bilmiyorum he kafana yatsın istiyosan youtubedan aç işlemci farklarını fps olarak gör bu sistemlerdeki

12400F daha güçlü bir işlemci 5700X e yakın...

Ben olsam Blade alırdım...

Merhabalar, benim de aklımda bu sistem var. Alacağım sistem beni 5-6 sene kafam rahat bir şekilde götürsün istiyorum. Fakat kafama takılan birkaç nokta var. Bu PC yi alsam;
1) ileride ekran kartını yükseltebilir miyim? Anakart (intel b660) ile uyumluluk problemi oluşur mu?
2) Ram i yükseltebilir miyim?
3) bu sisteme işlemci soğutucu (cooler master I70C ARGB LGA1700 120MM" seçeneği var) almakta fayda var mı?
Bütçe: 20-25K arası (Monitör dahil)
1- Ekran Kartını Yükseltebilirsiniz
2- Hayır Sadece 2 Kanal Var
3- Soğutucuyu ayrı olarak almanızı öneririm

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Mantis içime daha çok sindiği için onu aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maalesef okadar bütçem yok
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın şimdiden.

Geri