Sizce Mining Haram Mı?

Foruma lafim yok.yanliş anlaşilmasin.tartişma çikmasin.Dine saygi arkadaşlar gün gelir üzülürsünüz .ming ile ilgili ayet varmiş dindar bi insan değilim.ineğe tapana bile saygi göstermek gerek ki saygi görün.örneklerim sert olmuş olabilir.herkese hayirli geceler

Ben şahsen olmadığını düşünüyorum çünkü altın almaya benzer bir olay. Aynı mantık, paranı gömüyorsun ve kar etmeyi bekliyorsun. Altından kar elde edince haram olmuyorsa bunda da olmaz bence. Sistemleri aldığın para ile altın da alabilirsin ve sonucunda kar edersen haram olmuş olmaz değil mi, bence bu da olmamalı. Yapıştır gitsin brom. :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Eru7
Hani kuran evrenseldi kanka :D
kuran evrensel kardeşim mining kazım işlemi alakalı ile ilgili tam nasıl yapılır veya istemedende olsa başkasına zarar veriliyormu konuyu tam bilen biri varsa açıklarsa Kuranı keriminde ona göre bir yaptırımı illaki vardır

Kardeşim o zamanın şartlarında böyle şeyler olmadığı için Kur'an da yazılmaz bunlar detaya inilince öğrenilir
kanka ironi yaptigimi anlamayacak kadar...
Kanka vergisini kullandığın elektriğe kadar verdiğin bir iş dalında, haram olan kısmın mantığını anlamadım. Alkol satmak haram olabilir. Başkasına mantıken zarar veriyorsun.
ekran karti fiyatlarini gereksiz arttirmak baskasina zarar vermese de moralini dusuruyodur elbet dolayli yoldan bakarsak illa bir seyler cikar

Hani kuran evrenseldi kanka :D
Bakıyorumda dini hassasiyeti olan bir kardeşimizi soru sormuş. Gevşek, ipi kopuk tipler de dalga geçmeye gelmiş başlık altına. Bugünlerde nerde Allah kitap deseniz bunun gibiler çıkıyor bir yerlerden saldırmaya başlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerçi kölelik ve cariyelik serbest bırakan bir din normaldir :D
Al vol.2

Son düzenleme:
Bunu foruma sormanın bir mantığı yok kendin araştır

Son düzenleme:
Sen burada benim dinime hakaret edemezsin

@Perfectshot06 @Abdullah Hacıgül dini inancımıza saygısızlık yeterince uçma sebebi bence?
Bakıyorumda dini hassasiyeti olan bir kardeşimizi soru sormuş. Gevşek, ipi kopuk tipler de dalga geçmeye gelmiş başlık altına. Bugünlerde nerde Allah kitap deseniz bunun gibi kuduz köpekler çıkıyor bir yerlerden saldırmaya başlıyor

Al vol.2
sen de kucucuk bir ironi yapmama ragmen burada bana gevsek ipi kopuk kuduz kopek demissin dost. Uzatmak istemezdim ama bu da ucma sebebi bence? @Perfectshot06

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,654
Üyeler
183,872
Son üye
P.U.T.A.
Geri