Sizce Mining Haram Mı?

sen de kucucuk bir ironi yapmama ragmen burada bana gevsek ipi kopuk kuduz kopek demissin dost. Uzatmak istemezdim ama bu da ucma sebebi bence? @Perfectshot06
Sen o küçücük dediğin ironini, topluma açık platformlarda yapamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen de kucucuk bir ironi yapmama ragmen burada bana gevsek ipi kopuk kuduz kopek demissin dost. Uzatmak istemezdim ama bu da ucma sebebi bence? @Perfectshot06
Benim dinime dalga geçmeye kalkacaksın ondan sonra da küçücük ironi diyeceksin öyle mi?

gerçi kölelik ve cariyelik serbest bırakan bir din normaldir :D
İslam’daki kölelik günümüzdeki masa başı işçilerinden iyidir sadece savaş esirlerleri köle olabilir ve zaten tarih boyunca savaş esirlerinin genellikle öldürüldüğü veya işkence ile bilgi alındığı düşünülünce mantıklı. Ayrıca köleler efendisinin yediğinden yiyip giydiğinden giyer. Bu sistemde ırki veya sosyal bir farklılıktan değil savaşta seni öldürmeye çalışan birine uygulanıyor. Amerika’daki afrikalı köleler gibi zincire vurulmuş sırf zenci diye dövülerek çalıştırılan işçiler değil.

Şahsen ortada hiçbir emek olmadan kazanç olduğu için haram olduğunu düşünüyorum.

Sen o küçücük dediğin ironini, topluma açık platformlarda yapamazsın

Benim dinime dalga geçmeye kalkacaksın ondan sonra da küçücük ironi diyeceksin öyle mi?
birader senin dinin diye bir sey mi var ben musluman degilim mi dedim bu tavir bu hareket ne 15. yuzyilda mi yasiyoruz diyanet isleri forum'a falan uye olsana

körelmiş biriyle tartismaya giremeyecegim, uzgunum

birader senin dinin diye bir sey mi var ben musluman degilim mi dedim bu tavir bu hareket ne 15. yuzyilda mi yasiyoruz diyanet isleri forum'a falan uye olsana
Sen Müslüman mısın? Kendine Müslüman mi diyorsun sen? Kurana iftira attın az önce. Ve şaka dedin. Bi profilime tıkla bakayım kaç bin tane mesajım var benim bu forumda. Daha dün üye olmuşsun 20 tane mesajın var bana git diyanet foruma üye ol cart curt yapıyorsun. Nereden tutsam elimde kalıyor.

Değil.

Sen Müslüman mısın? Kendine Müslüman mi diyorsun sen? Kurana iftira attın az önce. Ve şaka dedin. Bi profilime tıkla bakayım kaç bin tane mesajım var benim bu forumda. Daha dün üye olmuşsun 20 tane mesajın var bana git diyanet foruma üye ol cart curt yapıyorsun. Nereden tutsam elimde kalıyor.
"Kaç bin tane mesaj" ?

Hahshahhahahaaha

Son düzenleme:
gerçi kölelik ve cariyelik serbest bırakan bir din normaldir :D
Daha 40 sene öncesine kadar Avrupa'da erkekler istemedikleri eş ve cocuklarini şehir pazarında satıyordu. Ayriyetten oluşturulan bu kapitalist sistem içerisinde zaten en ala kölesin bedelinde aylık 4250₺ 😂

Ekran kartı alın teriyle para kazanıyor bence değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,754
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri