Besim Tibuk
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 14,681
Aga onun bunun hakkını çalmadın, çarpmadın.
Nesi haram olsun ki?
Nesi haram olsun ki?
Ben ateistim ve hawliyim dostumgerçi kölelik ve cariyelik serbest bırakan bir din normaldir![]()
kuran evrensel kardeşim mining kazım işlemi alakalı ile ilgili tam nasıl yapılır veya istemedende olsa başkasına zarar veriliyormu konuyu tam bilen biri varsa açıklarsa Kuranı keriminde ona göre bir yaptırımı illaki vardırHani kuran evrenseldi kanka![]()
Verilebilecek en net cevap.baslama kanka buyuk haram kuran'da bile geciyor mining ile ilgili ayet var.
Verilebilecek en net cevap.
kanka ironi yaptigimi anlamayacak kadar...Kardeşim o zamanın şartlarında böyle şeyler olmadığı için Kur'an da yazılmaz bunlar detaya inilince öğrenilir
ekran karti fiyatlarini gereksiz arttirmak baskasina zarar vermese de moralini dusuruyodur elbet dolayli yoldan bakarsak illa bir seyler cikarKanka vergisini kullandığın elektriğe kadar verdiğin bir iş dalında, haram olan kısmın mantığını anlamadım. Alkol satmak haram olabilir. Başkasına mantıken zarar veriyorsun.
Bakıyorumda dini hassasiyeti olan bir kardeşimizi soru sormuş. Gevşek, ipi kopuk tipler de dalga geçmeye gelmiş başlık altına. Bugünlerde nerde Allah kitap deseniz bunun gibiler çıkıyor bir yerlerden saldırmaya başlıyorHani kuran evrenseldi kanka![]()
Al vol.2gerçi kölelik ve cariyelik serbest bırakan bir din normaldir![]()
Sen burada benim dinime hakaret edemezsingerçi kölelik ve cariyelik serbest bırakan bir din normaldir![]()
@Perfectshot06 @Abdullah Hacıgül dini inancımıza saygısızlık yeterince ban sebebi bence?gerçi kölelik ve cariyelik serbest bırakan bir din normaldir![]()
Sen burada benim dinime hakaret edemezsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Perfectshot06 @Abdullah Hacıgül dini inancımıza saygısızlık yeterince uçma sebebi bence?
sen de kucucuk bir ironi yapmama ragmen burada bana gevsek ipi kopuk kuduz kopek demissin dost. Uzatmak istemezdim ama bu da ucma sebebi bence? @Perfectshot06Bakıyorumda dini hassasiyeti olan bir kardeşimizi soru sormuş. Gevşek, ipi kopuk tipler de dalga geçmeye gelmiş başlık altına. Bugünlerde nerde Allah kitap deseniz bunun gibi kuduz köpekler çıkıyor bir yerlerden saldırmaya başlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Al vol.2