Sebep?Keşke şu "alınır mı" başlıklarına bir sınır getirseler.
ne alaka insanlar soru sormak için giriyor bu forumaKeşke şu "alınır mı" başlıklarına bir sınır getirseler.
ne alaka insanlar soru sormak için giriyor bu foruma
"Bu kategori sadece indirim paylaşmak içindir" yazıyor sayfa başlığında.Survival'dan uzak bir tür bana göre, bir survival manyağı olarak söyleyebilirim ki Rust benlik değil. Ayrıca tek başına da oynanmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sebep?
e senin dediğin ile ne alakası var bunun"Bu kategori sadece indirim paylaşmak içindir" yazıyor sayfa başlığında.
Ben kategoride buna yer yok ama madem sorulacak buna bir sınır getirilmesi gerektiğini yazdım çünkü adam üç ayrı başlık açmış. Sen ise insanlar soru sormak için foruma giriyor dedin, senin dediğinle tamamen alakası yok yani bu kategorinin. Burası soru sormak için başlık açılacak yer hiç değil.e senin dediğin ile ne alakası var bunun
Burda yapman gerek yanlış kategori olduğunu belirtmek gidip alınır mı sorusuna kısıtlama getirilmeli demekten hiç bir şey anlaşılmaz mesajında hiç açıklayıcı olmamışsın insanlar ne hakkında bahsetiğini nerden bilebilir?Ben kategoride buna yer yok ama madem sorulacak buna bir sınır getirilmesi gerektiğini yazdım çünkü adam üç ayrı başlık açmış. Sen ise insanlar soru sormak için foruma giriyor dedin, senin dediğinle tamamen alakası yok yani bu kategorinin. Burası soru sormak için başlık açılacak yer hiç değil.