Rust oynamayı bilen var mı?

Onun sunucusunda karakola tp falan atılıyor rustın olayı bozuluyor bence.biz genelde offical oynuyoruz sıkılırsak warbandits 2x.sana warbandits 3x öneririm ama.
valla zevk meselesi eve karakola tp yoksa ben yemem. grafik ayarında uzağı en net gösterecek şekilde nasıl yapılır

valla zevk meselesi eve karakola tp yoksa ben yemem. grafik ayarında uzağı en net gösterecek şekilde nasıl yapılır
Senseii rust ın discorduna gir sunucusunda ayarlarım diye kanal var güncel en iyi ayarlar ben de değiştirip kullanıyorum.

O elemanı sevmiyorum rust gibi ciddi bir oyunu çocuk videosu çeker gibi anlatıyor.Sensei rust ve esqui rust bin basar üç yıldır takip ederim kendilerini 2 saatlik videoda 1 küfür ya ederler ya etmezler harbiden emek veriyorlar.
Sensei rust iyi kanal ya. Bizim rust bağımlısı arkadaşda onu izliyodu. Var 2 3 k saati onunda.

Ben hiç oynamadım ama oynamak istiyorum önerir misiniz

Ben hiç oynamadım ama oynamak istiyorum önerir misiniz
Ya mental olarak dayanıklıysan gir :D
Gece 3 te raid yiyebilirsin ama. Bizim arkadaş alarm sistemi kurmuştu. Herif raid yiyince gerçek hayatta alarm çalıyodu. Gece kalkıp pc başına geçiyordu.

Rust tek başına saran bi oyun değil adam akılı bi ekip gerekiyor her ekiple de oynanmıyor oyundan keyif alan ekip lazım oyunu ciddiye alan değil bazıları çok fazla ciddiye alıyor oynadığın oyundan keyif alamıyorsun solo duo trio takılmak 300 saatli bir için eziyet gidip güzel ortamlı bir klan bul hem oyunu daha iyi kavrarsın hem de keyif alırsın ha bi de eğer işten gelip oynuyorsa sorun yok ama okuyorsan bence hiç rusta bulaşma

Geri