Boran Sarıbaş
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
ekran kartım asus dual rx 6600 asus rog strix rx 6600 xt ile kafa kafaya takas teklif ettiler ama tek sorun kart vram arzası vermiş tamir görmüş sizce takası kabul edeyim mi
Arızalı ürün almazdım benekran kartım asus dual rx 6600 asus rog strix rx 6600 xt ile kafa kafaya takas teklif ettiler ama tek sorun kart vram arzası vermiş tamir görmüş sizce takası kabul edeyim mi
dikkat et sıkıntı çıkmasın alırsanekran kartım asus dual rx 6600 asus rog strix rx 6600 xt ile kafa kafaya takas teklif ettiler ama tek sorun kart vram arzası vermiş tamir görmüş sizce takası kabul edeyim mi
daha dönüş yapmadım ama muhtemelen insanlar tamir görmüş kart almak istememiş o yüzden fiyatı baya düşürmüşekran kartı sıkıntısız çalışsa daha alt bir modelle takasa girmezdi
çünkü arıza çıkaran bir daha çıkarır diyedirdaha dönüş yapmadım ama muhtemelen insanlar tamir görmüş kart almak istememiş o yüzden fiyatı baya düşürmüş
alacağımdan değil ama zengin dul reisilk sevgilisi ve evliliği sen olan çıtır kızdan ayrılıp dulla evlenilir mi hocambu soruyu cevapladığında kendi sorunun cevabını da bulursun