Neler Yeni

Sizce Toyota SUPRA serisi devam ettirir mi?

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Eski yeni karıştırıp modern bir mk4 tarzi Supra çok daha iti olurdu açıkçası ben 3jz gelir diye bekliyordum kötü oldu

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,110
İsim
Cicikuş
bence supra devam etmez çünkü supra mk5 dışı bildiğin bmw gibi bi tane modeli vardı adını unuttum yani çok saçma olmuş supra TOYOTA Ya özel hoş bir seri ve toyotanın tasarımını kendisi yapması lazım bildiğin BMW Supra MK5 Olmuş bu toyota supra MK5 değil. MK6 çıkmaz heralde MK5 te bırakırlar belki 2025-26 gibi SUPRA MK6 Gelir oda serinin sonu olur heralde kaç yılını devirecek bu MK Serisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ne SUPRAAAAymış arkadaş

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Böyle efsaneleşmiş bir arabanın yeni kasası eski kasanın ufak tefek makyajlanmış hali olsaydı efsane olurdu.

Bknz. efsaneleşmiş hayabusanın yeni kasası ile eskisi arasındaki fark:

indir.jpeg
indir (1).jpeg

Efsane ana hatlarını kaybetmeden yenilendi.Supra için de aynı şey geçerli olsaydı keşke.

Ariseks

80+ Gold

Cevizli sucuk

80+ Bronze
bence supra devam etmez çünkü supra mk5 dışı bildiğin bmw gibi bi tane modeli vardı adını unuttum yani çok saçma olmuş supra TOYOTA Ya özel hoş bir seri ve toyotanın tasarımını kendisi yapması lazım bildiğin BMW Supra MK5 Olmuş bu toyota supra MK5 değil. MK6 çıkmaz heralde MK5 te bırakırlar belki 2025-26 gibi SUPRA MK6 Gelir oda serinin sonu olur heralde kaç yılını devirecek bu MK Serisi
Seri sonu olacağını zannetmiyorum ama elinde sonunda batmazsa toyata ki imkansız devam ederler ama mk5 bir supra değil aynı r35 gtr gibi bir şer r35 ile r34 arasında yada mk4 mk 5 arasında büyük fark var r35 çıkması nissanı kurtardı son şans gibi bir şeydi toyotada böyle bir şey yok ama daha çok kullanıcı supra diye yedirelim gibi bir şey bmw yi eleştirmen bence saçma sonuçta fiyat fazla uygun gerçi tr de yakında bir zam gelecek supraya ama o ayrı bmw çöpten alınma bir marka değil tofaş motoru değil sonuçta

(Evo)lution

80+ Bronze
Malzeme kalitesi falan zaten iyi. BMW gibi premium bir araba üreticisinin iyi bir modelinden alınma sonuçta.
Arada yıllar var. Zamanına göre MK4 en iyisi iken MK5 en iyisini bırakalım ortalama yazılım atılmış bir Z4'den farkı yok. Elbet tıpa tıp aynısı olur demiyorum ama karakteristik olarak aynı araba.

Kısacası kaliteli ve performanslı olsa da Supra adı altına çıkabilecek bir araba olduğunu düşünmüyorum.
Gayet kaliteli, her şeyi çok iyi ama bir Supra değil.
Evet dedikleriniz doğru. Ama MK4 Supra çok abartılıyor. Çoğu Supra fanboyu Mk4 ü Mk5 den çok daha iyi olarak görüp, Supra Mk4 dünyanın en hızlı arabasıymış gibi sanıyorlar. Supra Mk4,Skyline R34 GT-R ile kıyaslanıyor ama aslında R34 ile kıyaslanabilecek bir araç değil. R34 ün yol tutuşu,hafif olması,Awd olması,teknolojik olarak daha gelişmiş olması gibi üstünlükleri var. Tek benzedikleri nokta ikisininde I6 Twin Turbo olması. Ve Supra Mk4 ün gerçek rakibi aslında 300zx z32 dir.

Son düzenleme:

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,856
İsim
Mert Metshi
Supra çöp fanboylarrrrr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç