Sizce Uzaylılar Varmı?

Bence alakası yok. O zamanlarda sadece astronomiyle ilgilenen insanların bileceği uzayla ilgili şeyler de Kuranda çokça var ama insanların uzayla ilgili bilgisi olmadığından yine böyle saçma din mi olur der yine.
Kusura bakma ben alim değilim sorularını ben cevaplayamam.

Arkadaşlar gelin biraz uzay hakkında konuşalım tartışalım, ben şahsen koskoca evrende yalnız olmadığımızı düşünen bir insanım. Bence uzaylılar var peki ya sizce?
Bu videoyu da bırakayım buraya izlemeyen varsa izleyebilir :)
Koskoca evren sadece bizim için mi yaratıldı peki ?? 😀

Yok diyen kişinin iqsunu sorgularım hocam beynini düzgün kullanamıyor mu acaba diye falan.

bence var bizim fizikçide dedi koskoca evrende tek yaşadınızı sanmayın diye

Yok diyen kişinin iqsunu sorgularım hocam beynini düzgün kullanamıyor mu acaba diye falan.
Şuan var diyen ile yok diyenler arasında bir fark yok iki tarafın da delilleri yok. Yani IQ ile bir ilgisi de yok. Uzaylıların varlığına kendi teolojik inancından dolayı inanmayan çok insan var. Ama o insanları düşük IQ'lu diye yaftalamak doğru değil bence.

Bu kadar büyük bir evrende yalnız olmamız çok saçma olurdu :)

Şuan var diyen ile yok diyenler arasında bir fark yok iki tarafın da delilleri yok. Yani IQ ile bir ilgisi de yok. Uzaylıların varlığına kendi teolojik inancından dolayı inanmayan çok insan var. Ama o insanları düşük IQ'lu diye yaftalamak doğru değil bence.
Hocam olmama ihtimali veriyormusun? Ben şahsen vermiyorum.

az önce uzaylılar hakkında bir video izliyordum ve şöyle bir teoriye rastladım;
Çok çok eski dönemlerde uzaylılar Dünya'ya gelip insanlara yardım etmiş olabilirler diyor teoride. Bu düşünce piramitler ile alakalı. İnsan gücü ile piramit yapmak imkansız bence. Bu yüzden bu teori bana doğru geldi.

Geri