Sizce Windows 11'e geçmeli miyim ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,768
dostlar windows insider için 3 seçenek bulunuyordu ben de ortadakine tıklamıştım şu an adını unuttum
açıklamasını aşağıya atacağım, isteğe bağlı güncelleştirme olarak windows 11 geldi sizce yüklemeli miyim ?
performans açısından, mavi ekran açısından sıkıntı olur mu ?

yanlış bilmiyorsam bugların olmadığı kanalda bulunmaktayım bundan ötürü mavi ekran yemem herhalde ?
1626802398575.png

Güncellemeyin. W11 çok bug'lu. kullanamayacak duruma bile geliyor bilgisayar.
buna ek olarak w11'in oyunlarda bulunan anti hile sistemlerinin hile olarak görüp banladığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum

Tam sürüm yayınlandıktan sonra bile çok fazla hata olacağından eminm, o yüzden daha bekle

dostlar windows insider için 3 seçenek bulunuyordu ben de ortadakine tıklamıştım şu an adını unuttum
açıklamasını aşağıya atacağım, isteğe bağlı güncelleştirme olarak windows 11 geldi sizce yüklemeli miyim ?
performans açısından, mavi ekran açısından sıkıntı olur mu ?

yanlış bilmiyorsam bugların olmadığı kanalda bulunmaktayım bundan ötürü mavi ekran yemem herhalde ?
Alıntıyı görüntüle
Henüz erken aşamada gibi bişey. Geçmenizi önermem.

Windows 10 ltsc 1809 enterprise sisteminden alacağınız performası, henüz daha yeni piyasada olan w11'den alamayacağınızı garanti ederim. Bir dünya arka planda çalışan servisler hizmetler tam manasıyla donanım sömürüsünden başka bir şey değil. Modlanmış sistemler için belki düşünülebilir. W11 daha çok servis paketleri çıkaracaktır ve yayımlayacaklardır. W10'da ya da memnun kaldığınız kullandığınız sistemde kalmak daha mantıklı diye düşünmekteyim. İyi Forumlar saygılarımla. :)
https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-10-1809-ltsc-enterprise-x64-bit-tuerkce.388160/

Geri