Neler Yeni

Size Göre Top 5 Anime

sadece mushoku tensei ve Tensuraya 14-16 yaş kitlesine hitap ediyor demeni doğru bulmadım hocam. Sono bisque, kaguya-sama, kanojo okarishimasu, saikin yatotta gibi animelerin yanında 14-16 yaş ile alakası yok onların. Ki mushuko tenseinin direkt +17 tagı var. Bir made in abbys kadar vahşet dolu değil ama yinede ergenlere hitap etmiyor.
Bu animeleri 20 yaş ve üzeri izleyen herkesin hayatı pek iyi değildir sanki hocam.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
+17 tagı olsa bile animenin yorumlarına bakarsan yaş kitlesini anlayabilirsin.

adam akıllı bunu çocuk yazmış diyebileceğim bir review yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu animeleri 20 yaş ve üzeri izleyen herkesin hayatı pek iyi değildir sanki hocam.
Hocam size göre hangi animeleri 20 yaş ve üstünde kişiler izlemeli?

İzlememeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet şahin

zaten daha çok türkiye kitlesinden bahsettim

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Size göre 20 yaşındaki kişi monoton bir şekilde çalışıp türk dizileri mi izlemeli hocam?
zaten daha çok türkiye kitlesinden bahsettim
Türkiye anime kitlesini boşver hocam. Türkiye anime kitlesinin %99'u zaten nefret edilesi cringe insanlar. Takma onları bile kafana sen yorulursun. Gününün çoğunu tiktokta falan geçirip animelerdeki erkekleri ve kızları sanki gerçek eşleriymiş gibi düşünen insanlar bol bol var.

İsekailer evden çıkmayan asosyal japon ergen kitleyi hedefler herhangi bir evren tasarımı, karakter gelişimi, kaliteli yan karakterler, olmaz gerekte yoktur çünkü önüne ne konulsa izleyecek milyonlarca kişilik kitlesi hazırdır, bu yüzden yeni çıkacak bir isekai serisinin diğer isekai serilerinden çok farklı şeyler başarma gibi bir hedefi yoktur, sonuçta ne çıkarsa izliyorlar. Konusu klasiktir, hayatı boyunca hiçbir şey başaramamış bakir başarısız çocuk bir anda etrafında güzel kızlarla dolu bir evrene ışınlanıp kendi haremini kurar ve güçlenir 15 yaşında gibi gözüküp sözde 23213 yaşındaki kızlar zaten korkunç bir şey ve bu kızların fanı olan 18 yaş üstü binlerce insan çok daha korkunç. İsekai türü hakkındaki genel görüşlerim budur (ki isekai tür bile değildir bence temadır) üstelik çağımız kurgu serilerinin en büyük problemlerinden biri Fanservice laneti bu isekai serilerde bol bol varıdır yanlış anlaşılmasın Fanservice kötüdür demiyorum dozunda iyidir seriye bağlar karakterleri sevdirir ama tüm seriyi bunun üzerinden döndürmek başarısız yazarlıktır İsekai sevenlerin ayılıp bayıldığı Mushoku Tensei'nin yazarının bile yazarlık tecrübesi yoktur bu serisinden önce. Başarılı yazar olarak kabul edebileceğimiz insanlar binlerce sayfa yazarak hak ettikleri yere geliyorlar hatta bazıları gelemiyor ama böye ecchi üzerinden dönen bir seriyi yazarsanız popüler olabiliyorsunuz böyle :D

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Sadece istatistik oluşturmak istiyorum:

1) A Slient Voice (Beni ağlatan tek anime.)

2) Weathering With You (Ne anlatsam spoiler gibi olur)

3) Erased (Keşke unutup tekrar izleseydim diyorum.)

4) Your Name. (2 defa bitirip 3. ye başlayacağım ama yine beğenip tam anlamayacağıma eminim.

5) Death Note (Tek günde bitirip kendimi yırttığım o anime. Seveni için 1. sırada.)

My besr
1) death note
2) doraemon
3) -
4) -
5) -

AcunA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf hızlı
1 naruto
2 bleach
3 kuroko no basket
4 atack on titan
5 hunter x hunter

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
İsekailer evden çıkmayan asosyal japon ergen kitleyi hedefler herhangi bir evren tasarımı, karakter gelişimi, kaliteli yan karakterler, olmaz gerekte yoktur çünkü önüne ne konulsa izleyecek milyonlarca kişilik kitlesi hazırdır, bu yüzden yeni çıkacak bir isekai serisinin diğer isekai serilerinden çok farklı şeyler başarma gibi bir hedefi yoktur, sonuçta ne çıkarsa izliyorlar. Konusu klasiktir, hayatı boyunca hiçbir şey başaramamış bakir başarısız çocuk bir anda etrafında güzel kızlarla dolu bir evrene ışınlanıp kendi haremini kurar ve güçlenir 15 yaşında gibi gözüküp sözde 23213 yaşındaki kızlar zaten korkunç bir şey ve bu kızların fanı olan 18 yaş üstü binlerce insan çok daha korkunç. İsekai türü hakkındaki genel görüşlerim budur (ki isekai tür bile değildir bence temadır) üstelik çağımız kurgu serilerinin en büyük problemlerinden biri Fanservice laneti bu isekai serilerde bol bol varıdır yanlış anlaşılmasın Fanservice kötüdür demiyorum dozunda iyidir seriye bağlar karakterleri sevdirir ama tüm seriyi bunun üzerinden döndürmek başarısız yazarlıktır İsekai sevenlerin ayılıp bayıldığı Mushoku Tensei'nin yazarının bile yazarlık tecrübesi yoktur bu serisinden önce. Başarılı yazar olarak kabul edebileceğimiz insanlar binlerce sayfa yazarak hak ettikleri yere geliyorlar hatta bazıları gelemiyor ama böye ecchi üzerinden dönen bir seriyi yazarsanız popüler olabiliyorsunuz böyle :D

fanservice laneti hakkında dediğin her şeye katılıyorum sırf fanservice olsun diye yok ediliyor animelerin yarısı

dediğin isekai türü tanımını beğendim ama her tür öyle değil be aga. Youjo senki var mesela ana karakter tanrıya inanmıyor hiçbir zaman, sonra tanrı onu öldürüp 1. dünya ve 2. dünya savaşının karışımı olduğu bir evrende kendisine inandırmak için acı çektiriyor.

Burada gelip isekailerin aşırı kaliteli olduğunu konularının orijinal, hikaye akışının mükemmel olduğunu savunacak bir insan yoktur sanırım zaten. Onlar internet kullanma yeteneği aşamasında filtreden geçirilip eleniyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet şahin
Burada gelip isekailerin aşırı kaliteli olduğunu konularının orijinal, hikaye akışının mükemmel olduğunu savunacak bir insan yoktur sanırım zaten. Onlar internet kullanma yeteneği aşamasında filtreden geçirilip eleniyorlar.
isekai izleyen insanlar türk diziside izler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,227
Üyeler
160,999
Son üye