Neler Yeni

Sizi En Çok Etkileyen Film/Dizi/Anime ?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Animesi daha bitmemiş olsa da Tonikaku Kawaii duygusal olarak etkilemişti. Üzücü bir olay olmadığı halde o ortama sahip olmak imkansız olduğu için ufaktan ağlatmıştı.
Aynı şekilde A Silent Voice da duygulanmama neden olmuştu. Romantik serilerin hemen hemen hepsinde böyle oluyorum. Bu yüzden dram içeriklerinden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum :PeepoLeave:
:monkahmm: Dram güzeldir. Hafta da 2 doz öneririm. Duyguların gelişir.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
hametsu no mars çünkü "bir şey en fazla ne kadar kötü yapılabilir?" sorusunun direkt cevabı.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
A Slient Voice çünkü nerdeyse benim yaşadığım ve yaşattığım şeylerin tıpatıp aynısıydı. Beni ağlatan pek nadir filmlerden.
Hayatımı etkileyecek derecede hikayesi olan bir film varsa arabalar 1 olabilir. Ama beni daha çok oyunlar şaşırtıyor klasik cevap Red dead redemption 2 hayatımı aşırı derecede etkileyen kimseye güvenmemem gerektiğini anladığım bir oyundu. Arthurun malum sahnesinden sonra 3 gün kendime gelememiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayatımı etkileyecek derecede hikayesi olan bir film varsa arabalar 1 olabilir. Ama beni daha çok oyunlar şaşırtıyor klasik cevap Red dead redemption 2 hayatımı aşırı derecede etkileyen kimseye güvenmemem gerektiğini anladığım bir oyundu. Arthurun malum sahnesinden sonra 3 gün kendime gelememiştim.
İlla film istiyorum diyorsan, star wars revenge of the sith, joker ve benzeri filmleri diyebilirim.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlla film istiyorum diyorsan, star wars revenge of the sith, joker ve benzeri filmleri diyebilirim.
ikiside baya güzeldi. Jokerden sonra davranışlarım değişti.

Top Bottom