Neler Yeni

Sizi En Çok Etkileyen Film/Dizi/Anime ?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Naruto, Death Note

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Naruto? İlk defa etkileneni görüyorum.
Göz olayları beni çok etkilemişti btw, bide marvel bütçesi ile bi naruto hayal ettiğinde naruto gerçekten güzel oluyo baya birisi yapmıştı youtube da

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Çok klasikleşen bir film ama Yeşil Yol'u her izlediğimde bir kaç günlük bir üzüntü çöküyor üstüme. Depresyona girmiş gibi oluyorum.

mfimmel

80+ Silver
:kizginpeepo:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babam izliyordu. Ondan çoğunu izledim.
Dizinin adındanda anlayacağımız üzere vikingler yani yağmacılar saldırdığı bölgelerdeki halkı katledip mülklerini yakıp kadınlara tecavüz edilmek gibi konular, dizi tarihi yansıttığı için konu alındı ve bence bunda bir mazur yok.

Fakat dizi tarihten öte kurgusuyla dikkat çekiyor. Ve bu kurgunun detaylı işlenişini anladığında nasıl bir şey izlediğini görüyorsun şahsi görüşüm baş yapıt bir dizi ve imdb puanıda baya yüksek.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Çok klasikleşen bir film ama Yeşil Yol'u her izlediğimde bir kaç günlük bir üzüntü çöküyor üstüme. Depresyona girmiş gibi oluyorum.
Onda duygusal ne var hala anlamış değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dizinin adındanda anlayacağımız üzere vikingler yani yağmacılar saldırdığı bölgelerdeki halkı katledip mülklerini yakıp kadınlara tecavüz edilmek gibi konular, dizi tarihi yansıttığı için konu alındı ve bence bunda bir mazur yok.

Fakat dizi tarihten öte kurgusuyla dikkat çekiyor. Ve bu kurgunun detaylı işlenişini anladığında nasıl bir şey izlediğini görüyorsun şahsi görüşüm baş yapıt bir dizi ve imdb puanıda baya yüksek.
Tam izlemediğim için yorum yapmak yanlış oldu haklısın. O zaman bana hep sex sahneleri geldi

EnesReks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Enes
İlgilendiği Kategoriler
pc
Instagram
enesreks
Kesinlikle Naruto , annesiz babasız , kılanınından bi haber büyümesi ve etraftaki neredeyse hiç kimsenin onu anlamamasi beni etkilemişti😢

Top Bottom