Evet çok memnunumKodiaq dan memnun musun ?
Hocam kodiaqın yeni modeline geçmeye kafam çok sıcak çok güzel ve büyük araba ama başka seçenekleride görmek isterim chery konusunda ise daha önce Türkiyeye girmişlerdi 2 sene sonra kaybolmuşlardı sistemi oturturlarsa düşüneceğim arabaPiyasada pek d suv yok zaten kodiaq durmalı bence ama alternatif olarak
5008
cherry tiggo 8
nissan x trail bunlara bakabilirsiniz
Hocam chery veya peugeot gibi markalar kodiaqın tadını vermez.Selam şuan kodiaq 1.4 2017 model kullanıyorum bunu satıp üstüne 200 300 koyup bir araba alacağım önerileriniz var mıdır en az 2021 model olursa sevinirim elektrikli düşünmüyorum
zam muhabbetinden sonra pek alan görmedim biraz bekleyip nasıl bir politika uygulayacaklarını görmek daha mantıklı olur , yeni kodiaq fiyatı çok uçuk 1.5m civarına gelmez öyle bir sıkıntı var , sıfır alınırsa yeni tiguan da çok güzelHocam kodiaqın yeni modeline geçmeye kafam çok sıcak çok güzel ve büyük araba ama başka seçenekleride görmek isterim chery konusunda ise daha önce Türkiyeye girmişlerdi 2 sene sonra kaybolmuşlardı sistemi oturturlarsa düşüneceğim araba
2024 değil tabii ki 2021 civarına ama 2024 ünde de 900 küsür bagaj hacmi varzam muhabbetinden sonra pek alan görmedim biraz bekleyip nasıl bir politika uygulayacaklarını görmek daha mantıklı olur , yeni kodiaq fiyatı çok uçuk 1.5m civarına gelmez öyle bir sıkıntı var , sıfır alınırsa yeni tiguan da çok güzel