EkmekArasıGPU
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 118
Bunlar kim , Bilgisayarıma bir şey olur mu ? bilgilerim çalınır mı ?
Misafir hesap gibi bir şey olması lzm bir şey olmaz rahat olunAlıntıyı görüntüle
Bunlar kim , Bilgisayarıma bir şey olur mu ? bilgilerim çalınır mı ?
hocam beni bir gruba almışlar. Bitcoin resimli birisi var. Onu da tanımıyorum beni gruba almışlar. Çıktım ve engel attım.Misafir hesap gibi bir şey olması lzm bir şey olmaz rahat olun
Sanmıyorum bir şey olacağınıhocam beni bir gruba almışlar. Bitcoin resimli birisi var. Onu da tanımıyorum beni gruba almışlar. Çıktım ve engel attım.
Hocam grubun isminde bilgilerle ilgili bir şey yazıyor. Dolandırıcı olabilir büyük ihtimalle. Benim craftrise dışında hiç bir veri sızıntım yok. Ama bilgilerimin çalınıp çalınmadığından şüpheliyim.Sanmıyorum bir şey olacağını
hocam bendede onlar vardı cok sorgulamadım engelleyip gectimHocam grubun isminde bilgilerle ilgili bir şey yazıyor. Dolandırıcı olabilir büyük ihtimalle. Benim craftrise dışında hiç bir veri sızıntım yok. Ama bilgilerimin çalınıp çalınmadığından şüpheliyim.
birebir aynısı değil ama bendede bitcoinli bi grup vardıhocam bendede onlar vardı cok sorgulamadım engelleyip gectim
İlk defa gelince bir korktum. Paranoyaklığım ileri seviyede birde. Bana ne oldu sen düşün.hocam bendede onlar vardı cok sorgulamadım engelleyip gectim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birebir aynısı değil ama bendede bitcoinli bi grup vardı
bende paranoyağım ama hesabımda bir sızıntı olsa ilk sıkıntı skype dan çıkmazdı heralde diye düşünüyorumİlk defa gelince bir korktum. Paranoyaklığım ileri seviyede birde. Bana ne oldu sen düşün.
Ekmeğin arasına koyulmuş 4090 yapacaktım ama yeteneğim yok.rias gerçek değil nolur çıkar onu profilden (unutamıyorum)
Hocam dolandırıcıdır büyük ihtimalle. Eğer hesabınıza girilmeye çalışsalardı g-mail'den talep isterlerdi.bende paranoyağım ama hesabımda bir sızıntı olsa ilk sıkıntı skype dan çıkmazdı heralde diye düşünüyorum
Yani hocam. VPN'e ne gerek var. Çarelerin olduğu sürece niye vpn kullanayım.DC kapanınca Skype tabi![]()