skyrim hala oynanır mı

SKYRİM SE:
değilde Classic Oyaynırmı
Special edition daha mantıklı eğer sistemin çok kötü değilse. 3 dlc ile geliyor, grafiği daha farklı ve daha rahat mod kuruluyor.
Classic ise 31 tl olan, indirimde fiyatı düşmüyor ve dlc leri, kendisi hepsi ayrı ayrı satılıyor. Crack indiremem, uğraşamam diyenler için special edition.

Oynanır. Fakat direk Skyrim'den başlamanı önermem. Oblivion'dan başla derim Elder Scrolls serisine. Bir de serinin nasıl bir şey olduğunu az çok anlamak için youtube'dan birkaç video izlemeni öneririm. Bir de bir elder scrolls oyunu oynayacaksan kesinlikle modlamalısın. Oblivion'da da Skyrim'de de kesinlikle gerekli modlar var. Bu arada Skyrim ve Oblivion'a kesinlikle Unofficial optimizasyon Patch'leri yüklenmeli.

Bu kitleden nefret ediyorum.
Skyrim diyorsun yok witcher 3 daha iyi.
Abi merkür büyük diyorsun yokk witcher 3 daha iyi.
Sınav puanım iyi witcehr 3 daha iyi.
Ha o anlamda dedin. Pardon.
Evet bugün teknopatta gördüm adam witcher 3 çok iyi diye konu açmış. Konuda ki insanlar sakince falan cevaplamaya çalışıyor hepsine sinir oldum.
Bitmez bu viçır fanboyları.

Evet bugün teknopatta gördüm adam witcher 3 çok iyi diye konu açmış. Konuda ki insanlar sakince falan cevaplamaya çalışıyor hepsine sinir oldum.
WİTCHER 3 EN İYİ OYUN FENAN DEĞİL EN İYİ OYUN DERSEK O TAHTI DAHA İYİLERİ HAKEDİYOR VE AYRICA PUAN OLARAK SKYRİM KİMİ ZAMAN DAHA İYİ VEYA AYNI KISACANA WİTCHER 3 EN İYİ OYUN DEĞİLDİR FANBOYLAR.

Oynanır. Fakat direk Skyrim'den başlamanı önermem. Oblivion'dan başla derim Elder Scrolls serisine. Bir de serinin nasıl bir şey olduğunu az çok anlamak için youtube'dan birkaç video izlemeni öneririm. Bir de bir elder scrolls oyunu oynayacaksan kesinlikle modlamalısın. Oblivion'da da Skyrim'de de kesinlikle gerekli modlar var. Bu arada Skyrim ve Oblivion'a kesinlikle Unofficial optimizasyon Patch'leri yüklenmeli.
gereken modların linklerini atabilir misin rica etsem

skyrim almıştım önceden hiç oynamadım hala oynanır mı grafikleri kendinden soğutur mu ve oyun hakkında hiç bişi bilmiyorum ya hiç hatta hayatımda o tarz bi rpg oyun oynamadım hiç bi fikrim yok ne tarz tüyolar bilmeliyim neler bilmeliyim
birde türkçe yama linki atabilir misiniz
tabii ki'de Oynanır Aşırı Grafik Takınlı Ben Bile 2007 Yapım Mass Effect 1'den Keyif Alıyorsam Sende Skyrim'den Keyif Alırsın Grafiği Fazla Takma Hem Skyrim'in Grafikleri O Kadar'da Kötü Değil Kendini Oynattırıyor İçine Bir Daldınmı Grafikleri Gözün Görmüyor Artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen Witcher'a Kötümü Diyorsun???
:unsure:

tabii ki'de Oynanır Aşırı Grafik Takınlı Ben Bile 2007 Yapım Mass Effect 1'den Keyif Alıyorsam Sende Skyrim'den Keyif Alırsın Grafiği Fazla Takma Hem Skyrim'in Grafikleri O Kadar'da Kötü Değil Kendini Oynattırıyor İçine Bir Daldınmı Grafikleri Gözün Görmüyor Artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen Witcher'a Kötümü Diyorsun???
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,784
Üyeler
190,640
Son üye
26Efe26