Ajanefe310
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 127
sky wars oynuyorum ama iyi oynayarmıyorum aranızdaki iyi oynayanlara soruyorum nasıl geliştiniz(çok oynamak dışında)
kanka oltayi cok fazla kullan hizli ol deri set dahi olsa setini tamamlamanda onemlisky wars oynuyorum ama iyi oynayarmıyorum aranızdaki iyi oynayanlara soruyorum nasıl geliştiniz(çok oynamak dışında)
knk teşekkürler ama deri set gördüğüm zaman giymiyorum çunku illa daha iyisi illa çıkıyo değiştirirken zaman kaybettiriyorkanka oltayi cok fazla kullan hizli ol deri set dahi olsa setini tamamlamanda onemli
knk elmas kılıç daha fazla vuruyo diye biliyorumOlta spam yap bitti bide keskinlikli kılıç kullan. elmas kılıç yerine keskinlik taş kılıç kullan bence
deri seti mecaz soyledim zaten bro aimde baya onemli videolar izle ona gore oyun seklim degisir zatenknk teşekkürler ama deri set gördüğüm zaman giymiyorum çunku illa daha iyisi illa çıkıyo değiştirirken zaman kaybettiriyor
Post automatically merged:
knk elmas kılıç daha fazla vuruyo diye biliyorum
sağol knk dua girelimmi, ben duo arıyorumda girceksen dc yazar mısınderi seti mecaz soyledim zaten bro aimde baya onemli videolar izle ona gore oyun seklim degisir zaten
ikisinide ama çoğunlukla crbu arada hangi sunucuda oynuyorsun?
elmas kılıç hızlıca vuramıyor amaknk teşekkürler ama deri set gördüğüm zaman giymiyorum çunku illa daha iyisi illa çıkıyo değiştirirken zaman kaybettiriyor
knk elmas kılıç daha fazla vuruyo diye biliyorum
kanka pc yok alirsam girerizsağol knk dua girelimmi, ben duo arıyorumda girceksen dc yazar mısın
ikisinide ama çoğunlukla cr
pvp ve set bu kadar 8 yıl dır oynuyorum son 1 senedir oynamıyorumsky wars oynuyorum ama iyi oynayarmıyorum aranızdaki iyi oynayanlara soruyorum nasıl geliştiniz(çok oynamak dışında)