SKYWARSDA NASIL GELİŞEBİLİRİM

Ajanefe310

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
127
sky wars oynuyorum ama iyi oynayarmıyorum aranızdaki iyi oynayanlara soruyorum nasıl geliştiniz(çok oynamak dışında)

Çok iyi oynadığım söylenemez fakat iyi oynayan arkadaşım şunları dedi. Fazla cps, iyi olta kullanımı ve iyi pvp.

Olta spam yap bitti bide keskinlikli kılıç kullan. elmas kılıç yerine keskinlik taş kılıç kullan bence

oltayı en iyi kaçta kullanıyorsan oraya al,flash kitini kullan,taktik yap önüne gelene ebebebe diye dalma,w tab öğren,s tab öğren,shift tab öğren,pavel games'in pvp taktiklerini izleyebilirsin.

kanka oltayi cok fazla kullan hizli ol deri set dahi olsa setini tamamlamanda onemli
knk teşekkürler ama deri set gördüğüm zaman giymiyorum çunku illa daha iyisi illa çıkıyo değiştirirken zaman kaybettiriyor
Post automatically merged:

Olta spam yap bitti bide keskinlikli kılıç kullan. elmas kılıç yerine keskinlik taş kılıç kullan bence
knk elmas kılıç daha fazla vuruyo diye biliyorum

knk teşekkürler ama deri set gördüğüm zaman giymiyorum çunku illa daha iyisi illa çıkıyo değiştirirken zaman kaybettiriyor

deri seti mecaz soyledim zaten bro aimde baya onemli videolar izle ona gore oyun seklim degisir zaten

bu arada hangi sunucuda oynuyorsun?

elmas kılıç hızlıca vuramıyor ama

Eskiden TnT ateş topu gibi şeyler yoktu.
Şu an onlar sayesinde uçma kaçma olayları var.
Onları kullan.

sky wars oynuyorum ama iyi oynayarmıyorum aranızdaki iyi oynayanlara soruyorum nasıl geliştiniz(çok oynamak dışında)
pvp ve set bu kadar 8 yıl dır oynuyorum son 1 senedir oynamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,558
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri