alsldalk334
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 159
oyle havadan 3 milyon dolar kazanmıssın kanka bence her insanın basına gelebilecek bir seyfotoğraf paylaştım sms linke tıkladım siteye Yönlendirdi smsteki sifre kullanıcı adı girdim böyle şeyler çıktı bıı ne?
siteye yönlendirdi smsteki şifreleri girdim tek kapattım sildim bişey olur muoyle havadan 3 milyon dolar kazanmıssın kanka bence her insanın basına gelebilecek bir sey
Dolandırıcıdr keske hic linke falan tıklamasaydın
olmaması icin dua etmekten baska caren yok sanırım. ama bence bir sey olmaz. Gecmis olsun daha dikkatli ol bundan sonra.siteye yönlendirdi smsteki şifreleri girdim tek kapattım sildim bişey olur mu
Keşke hiç girmeseydiniz. Dolandırıcı muhtemelen.siteye yönlendirdi smsteki şifreleri girdim tek kapattım sildim bişey olur mu
bişey olur mu sildim hep kendi bılgımı gırmedim hiçKeşke hiç girmeseydiniz. Dolandırıcı muhtem
Muhtelemen bir şey olmayacaktır. Eğer işlemlere devam etseydiniz sizden, o hesaptaki parayı çekebilmek için $100 gibi bir miktar yatırmanızı isteyecekti. Olayı o yani, bir şey olmayacaktır. (Bu arada dolandırıcı, söylememe gerek yok zaten sanırım ama yine de yazayım dedim)siteye yönlendirdi smsteki şifreleri girdim tek kapattım sildim bişey olur mu
Kürdistandan gelmiş mesaj numaraya bak a.. aisnsjdkfotoğraf paylaştım sms linke tıkladım siteye Yönlendirdi smsteki sifre kullanıcı adı girdim böyle şeyler çıktı bıı ne?
sagolun korkmuştumMuhtelemen bir şey olmayacaktır. Eğer işlemlere devam etseydiniz sizden, o hesaptaki parayı çekebilmek için $100 gibi bir miktar yatırmanızı isteyecekti. Olayı o yani, bir şey olmayacaktır. (Bu arada dolandırıcı, söylememe gerek yok zaten sanırım ama yine de yazayım dedim)
Genelde siteye kayıt olmanızı sağlarlar ve parayı çektirmek için size bakiye eklemenizi söylerler siz ekleyincede hem paranızı hem kart bilgilerinizi çekerler onun dışında bir şey olmaz.fotoğraf paylaştım sms linke tıkladım siteye Yönlendirdi smsteki sifre kullanıcı adı girdim böyle şeyler çıktı bıı ne?