Statik elektrik oluşmuş olabilir kasaya güc vermeden çalıştırın ardından normal çalıştırın.Arkadaşlar kasaya se 214 xt hava soğutucu taktım ardından rgb kablosunu bağladım sistem açıldı kapağı kapattıktan sonra tık diye ses geldi ve pc durdu kaç saattir uğraşıyorum bilmiyorum yardım lazım
Statik elektrik oluşmuş olabilir kasaya güc vermeden çalıştırın ardından normal çalıştırın.
2. Olarak kablo yanlış montajlanmış olabilir
kablolar doğru bağlandi onun dışında statik elektriği denicem şimdiStatik elektrik oluşmuş olabilir kasaya güc vermeden çalıştırın ardından normal çalıştırın.
Çok sıkmış olabilirsin, soğutucuyu çıkart kasayı yan yatır, soğutucu işlemcinin üstüne dursun ama vidaları sıkma, dene bakalım görüntü alabilecek misin.
Statik elektrik oluşmuş olabilir kasaya güc vermeden çalıştırın ardından normal çalıştırın.
hala çalışmıyorBios pilini sök 5 dakika falan bekle geri tak bide öyle denemeni öneririm statik elektirik kitlemiş olabilir
sağlam ise sorunun cpu güç kablosundan kaynaklandıgını düşünüyorumsoğutuc takma esnasında işlmecinizi sökmediniz demi sök tak yaptıysanız söküp pinleri kontrol edermisiniz