Zaten sökük şu anda. Bunlar baya havada, birini takıp diğerini yapmaya çalışsam işlemciye baya kuvvet düşüyor. İkisi düzken işlemci üstündeyken yapmayı deneyincede yine takılmıyor. Macun beklihor öyle.kasanın içinde bu hareketi yapmak çok zor. anakartı söküp masanın üstünde yapıyorum ben. sonrasında tekrar geri takıyorum. öyle kolay oluyor.
Takması ve sökmesi en zor parçalardan birisi ama arkadaşın dediği gibi kasadan sök önce ondan sonra daha rahat takarsın. Montajı da bir mandalı taktıktan sonra diğerini metal boru(bakır boru değil) gibi görünen kısmından bastırıp aşağıya doğru çektirerek oturtman lazım.Merhaba arkadaşlar. Bakır borulu soğutucumun ayaklarını taktım fakat bu takılması gereken şeyler baya uzakta kalıyor nasıl takacağım herhamgi bir rehber de bulamadım.
Bu soğutucular çok korkutuyor beni bende bu şekilde takmıştım ama takarken işlemciye veya anakarta zarar verir mi vermez mi hiç bilemiyorum ve güven de vermiyor.Merhaba arkadaşlar. Bakır borulu soğutucumun ayaklarını taktım fakat bu takılması gereken şeyler baya uzakta kalıyor nasıl takacağım herhamgi bir rehber de bulamadım.
Takması ve sökmesi en zor parçalardan birisi ama arkadaşın dediği gibi kasadan sök önce ondan sonra daha rahat takarsın. Montajı da bir mandalı taktıktan sonra diğerini metal boru(bakır boru değil) gibi görünen kısmından bastırıp aşağıya doğru çektirerek oturtman lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu soğutucular çok korkutuyor beni bende bu şekilde takmıştım ama takarken işlemciye veya anakarta zarar verir mi vermez mi hiç bilemiyorum ve güven de vermiyor.
Bi tutucu uzun diğeri daha kısa ilk hangisini takmalıyım?Takması ve sökmesi en zor parçalardan birisi ama arkadaşın dediği gibi kasadan sök önce ondan sonra daha rahat takarsın. Montajı da bir mandalı taktıktan sonra diğerini metal boru(bakır boru değil) gibi görünen kısmından bastırıp aşağıya doğru çektirerek oturtman lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu soğutucular çok korkutuyor beni bende bu şekilde takmıştım ama takarken işlemciye veya anakarta zarar verir mi vermez mi hiç bilemiyorum ve güven de vermiyor.