Neler Yeni

🔥İndirim ŞOK Market Gourmet Gold Balıklı Yaş Kedi Maması 85gr. 20.95TL

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Ömür AYCIL
ŞOK Market Gourmet Gold Balıklı Yaş Kedi Maması 85gr. 20.95TL
İnternetten 24-36 li aldiginizdan bile daha uygun kaliteli guzel mama
Ayni zamanda Whiskas yas mamalarda 13.5TL
Kedisi olanlar kedilerine yilbasi hediyesi alabilir.

Ekler

• IMG_2638.jpeg
    IMG_2638.jpeg
    1.6 MB · Hit: 394

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
zincir marketler böyle bir anda fiyatı çakınca kendim için şüphelenmem ama kedim için 2 kere düşünürüm skt si mi yaklaştı acaba

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
zincir marketler böyle bir anda fiyatı çakınca kendim için şüphelenmem ama kedim için 2 kere düşünürüm skt si mi yaklaştı acaba

Normalde de fiyatı çok uygun. Gourmet Hakmar'da 30 TL. Benim çocuğun veterineri Whiskas ve N&D'yi tavsiye etmiyor, Felix verilebilir diyor örneğin. O yüzden danışmadan mama almıyorum.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Ömür AYCIL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Skt kontrolu yaptim bende aldim Skt si yakin degil

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Rüveyda Akın
sık sık yapıyorlar bunu kim niye şoktan mama alsın ki satmıyor satmadıgı icinde indirim yapiyorlar şunun maliyeti 8 lira falandır çok bile aslında parası da neyse

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
acaba ne zamana kadar geçerli bilgi var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa
Normalde de fiyatı çok uygun. Gourmet Hakmar'da 30 TL. Benim çocuğun veterineri Whiskas ve N&D'yi tavsiye etmiyor, Felix verilebilir diyor örneğin. O yüzden danışmadan mama almıyorum.
Lafügüzaf mı örnek verdiniz anlamadım. Whiskas ve felix marka mamaları N&D ile kıyaslamak yanlış olur. Şayet kedime Whiskas vs market mamaları hiç vermedim vermemde. N&D mamalar kaliteli markalar arasında giriş seviyesindedir. Veterineri değiştirmeniz faydalı olacaktır😂

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Lafügüzaf mı örnek verdiniz anlamadım. Whiskas ve felix marka mamaları N&D ile kıyaslamak yanlış olur. Şayet kedime Whiskas vs market mamaları hiç vermedim vermemde. N&D mamalar kaliteli markalar arasında giriş seviyesindedir. Veterineri değiştirmeniz faydalı olacaktır😂

Her mamanın her kediye yaramadığı gerçeği var. Bununla beraber N&D'nin kaliteli olduğunu ben de biliyorum ama protein oranının yüksek olması bazı kedilere iyi gelmiyor. Benim kedim de 6 aylık ve 5 aydır tedavisi devam ediyor. O yüzden deneme amaçlı olsa bile alamam.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa
Her mamanın her kediye iyi gelmediği gerçeği var. Bununla beraber N&D'nin kaliteli olduğunu ben de biliyorum ama protein oranının yüksek olması bazı kedilere iyi gelmiyor. Benim kedim de 6 aylık ve 5 aydır tedavisi devam ediyor. O yüzden deneme amaçlı olsa bile alamam.
Anladım. Kedinizin özel bir durumu var. Geçmiş olsun. Kesinlikle haklısınız her kediye aynı mamalar yaramaz. Bizim kızın maşallah 3 yıldır N&D ile arası iyi. Umarım sizin kedinizde kısa zamanda iyileşir.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
bende nd mama kullanıyorum hemde tahılsız nd neden tavsiye etmediler cinsinden dolayı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende nd mama kullanıyorum hemde tahılsız nd neden tavsiye etmediler cinsinden dolayı mı
devamında yazmışsınız umarım tüyü kadar kadar ömrü olur inşallah

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
Mama olarak ne verirseniz verin BARF diyetini mutlaka hayvanlarınızın hayatından çıkartmayın derim.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Cins değil. Sokak kedisi, sarman. Ciddi bir enfeksiyon geçirdi. Şu an çok iyi ama hâlâ biraz yankıları var. Kısırlaştırılana kadar ilaçlarını kullanmaya devam edecek. Aşıları bile bu yüzden yapılamadı. Şubat ya da Mart gibi uygun olursa hem kısırlaştırma hem de enfeksiyona neden çürükler çekilecek.

Top Bottom