Neler Yeni

sokak köpeklerinin uyutulması neden mi şart

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
uyutmak değilde kısırlastırmak daha mantıklı bence. en azından eceli gelene kadar yaşamıs olacak. uyutmak daha canice gelıyor bana. kısırlastırırsın ölene kadar yaşarlar bir kac sene içinde zaten cok cok azalma olur
Sabah 7de daha gunes dogmamisken okula giderken yolda ustune 3 tane kosarkende aynisini der misin

Bura.K

80+ Silver
Kısırlaştıralım diyen arkadaşlar, Devlet daha halkını doyuramıyor, bide köpeklere kısırlaştırma mı yapacak? Bunun maliyetini biliyor musunuz siz?

YiğitAysul

80+ Silver
O kadar tartışılacak şey arasında köpeklere harcanan parayı tartışmak saçma

Kara*

80+ Silver
Değişen yine olmayacak max şehirlerde toplanır. Sonra ya barınakta ya da daha küçük yerleşim yerlerine dağa taşa itelemeye başlayacaklar. 7/24 Kimse kendini kandırmasın ilgilenemez. Bakımı vs. derken işin içinden çıkamamaya başlayınca önceki olaylar gibi hayvanları kaderine bırakıp veya ışıklarını kapatmaya başlarlar. Üstelik saldırgan olan kısmı artık tek nadir geziyor, hepsi çete gibi takılıyor, tam şansına sana eşine dostuna denk geliyor ister istemez kendin onun sonunu getirmeye çalışıyorsun.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
uyutmak değilde kısırlastırmak daha mantıklı bence. en azından eceli gelene kadar yaşamıs olacak. uyutmak daha canice gelıyor bana. kısırlastırırsın ölene kadar yaşarlar bir kac sene içinde zaten cok cok azalma olur
Onu işin başında yapacaklardı artık olmaz.

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Köpeklerin parçaladığı çocukları gördükten sonra kesinlikle uyutulması gerektiğini düşünüyorum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Sokak köpekleri toplanmalı tek başına yolda gidemiyorsun

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
okr
kesinlikle uyutulmasına karşıyım ama ortada can meselesi var. bugun bir ailenin canı yandı başkasının ki yanmasın. tek çare uyutulması. sadece cocuklar insanlarda değil. kaç tane köpek gözümün önünde kedi parçaladı. o gün o köpeğin çenesinden ve ağzından tutup yaracaktım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
kucu adam
Her belediye kendi ödeneğinden biraz ayırsa olacak iş aslında. Ayrıca işsizlik oranı da düşer. O kadar kara para aklandı zaten. Bu dediğin şeyler yanında hiç bir şey maaliyet olarak.

Her belediye kendi ödeneğinden biraz ayırsa olacak iş aslında. Ayrıca işsizlik oranı da düşer. O kadar kara para aklandı zaten. Bu dediğin şeyler yanında hiç bir şey maaliyet olarak.
valla bizim burada bütçe yok diye ara yollara 4 yıldır asfalt bile atamıyorlar yollar bozuk ama sen bilirsin :D 3-5 büyük şehir harici hiçbir belediye bütçe ayıramaz bence hele ilçeler ve köyler hiç uğraşamaz çünkü 1 köpeğin masrafı 1 insan masrafından fazla, bir insana 1 yardım kolisi verebilirsin ama 1 köpeğin kısırlaştırılması, aşıları, yem masrafı, ona uygun bir barınak inşaa etme personel tutma toplama aracı bulma falan filan kısacası zor bence ondan önce yapılması gereken bir çok şey var ama mevcut iktidar ile zaten tüm bunlar imkansız o yüzden mecbur uyutmak lazım

Top Bottom