Neler Yeni

Çözüldü✓ ŞOK'tan Rtx 3060 6399TL'ye Alınır Mı?

Cihangir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Usta ne değişik adamsın millet seni düzgünce uyarıyor fikrini belirtiyor kaba kaba konuşuyorsun iyilik yaramıyor sanada isminin hakkını veriyorsun maşAllah kilitleyin konuyu lütfen
hüüü ağlarsın demek düzgünce uyarmakmı ?

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Enes
hüüü ağlarsın demek düzgünce uyarmakmı ?
Evet kardeşim düzgünce uyarmak herkes fikrini belirtiyor bişey demiyorum ve çoğunun dediğide doğru adamlar sen kazıklanma diye söylüyorlar bak emin ol normalde kimsenin umrunda değilsin bu forum varki millet birbirine yardım etsin ama sen gidiyosun işlerini iyice zorlaştırıyorsun xd

The Batman

80+ Silver
olum kendinize gelin oyuncu sistem diye gt 730 satan yerler hiç bu fiyata 3060 mı olur

Bergee

80+ Silver
Hocam alınır mı diye konu açmışsınız millet sizi bilgilendirmek ve kazık yememeniz açısından bilgilendiriyor sizin üslubunuza bakın. Böyle insanlar nasıl var olabiliyor gerçekten anlamıyorum. Sorun sizde değil size akıl verip iyiliğinizi düşünen bencil olmayan güzel insanlarda iyi olursan kötü olurlar kötü olursan iyi olurlar. Kimseye yardım etmeyeceksin aksine düşene bir tekme de siz vuracaksınız ki bu zihniyetteki bilmem ne insanlar daha beter sürünsün. Yani zeka konusunu kıyaslayacağım da konuyu açan arkadaş ya da şahıs neyse artık bunun için ceza almama değmezsin. Sözüm bu kadar siz alın bu ürünü kullanın bir daha da böyle konular açmayın zaten siz en iyisini biliyorsunuz ne gerek var fikir almanıza?

Top Bottom