Allmuted
80+ Bronze
Alalım bariDogru gördün
Alalım bariDogru gördün
açarım sanane biladerTamam git al aldıktan sonra gelip soktan aldigim 3060 3050 cıkti hüü aglicam diye konu acarsin
başka sitede baktım 8 gb RTX 3060 yazıyo ti olmalı 8 gbrtx 3050 hocam dikkatli olarak okuyun , bakın , araştırın. löp diye atlamayın her şeye
Usta ne değişik adamsın millet seni düzgünce uyarıyor fikrini belirtiyor kaba kaba konuşuyorsun iyilik yaramıyor sanada isminin hakkını veriyorsun maşAllah kilitleyin konuyu lütfenaçarım sanane bilader
Hocam 3050 modeli aklınızda bulunsungüzelmi sizce almayı düşünüyorum
hüüü ağlarsın demek düzgünce uyarmakmı ?Usta ne değişik adamsın millet seni düzgünce uyarıyor fikrini belirtiyor kaba kaba konuşuyorsun iyilik yaramıyor sanada isminin hakkını veriyorsun maşAllah kilitleyin konuyu lütfen
Evet kardeşim düzgünce uyarmak herkes fikrini belirtiyor bişey demiyorum ve çoğunun dediğide doğru adamlar sen kazıklanma diye söylüyorlar bak emin ol normalde kimsenin umrunda değilsin bu forum varki millet birbirine yardım etsin ama sen gidiyosun işlerini iyice zorlaştırıyorsun xdhüüü ağlarsın demek düzgünce uyarmakmı ?
Demek ki oluyormuş Terminatör aga.olum kendinize gelin oyuncu sistem diye gt 730 satan yerler hiç bu fiyata 3060 mı olur