Neler Yeni

Son 25 günde 15 polis intihar etti

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
Valla konuyu görünce aklıma geldi. Bugün berbere gittim. Tam adam saçımı kesmeye başladı dışarda bi topluluk toplanmıştı. Berber dışarı çıktı bakti noluyo felan diye sordu. Bende bekliyom. Genç yaşta biri çatıya çıkmış intihar edecem ben diye ambulans polis felan geldi birsürü çocuk bayıldı çatıda son anda biri yetişti kurtardı gidiyodu valla. Bu aralar çok fazlalaştı bu olaylar

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Bu sistem değişmez düşük refah seviyesi 3. dünya ülkesi olmaya mahkumuz bence ben ümidi kestim

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Paradan ötürü olamaz. Çünkü az buz para almıyorlar.
Çalışma düzeni ve saatleri konusuda mesleğe başlamadan nasıl bir düzende çalışacaklarını öğreniyorlar.
Sözleşme falan yoksa istifa edilebilir.
Bence başka bir şey var.
Amcam denetimli serbestlikte o kadar çok para almıyorlar çalışma şartları filwn bayağı iyi haklısın zaten bir insan neden intihar etsinki para yoksa açlıktan ölmeyi beklersin protesto diye olsa sen çalışsan zaten ülkene vereceğin yarar

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Amcam denetimli serbestlikte o kadar çok para almıyorlar çalışma şartları filwn bayağı iyi haklısın zaten bir insan neden intihar etsinki para yoksa açlıktan ölmeyi beklersin protesto diye olsa sen çalışsan zaten ülkene vereceğin yarar
Askeri ucretin üstünde alıyorlar. Ücreti yetiyor, yetmiyor orası ayrı dava. Sigorta yemek vs zaten tam.
Bilmiyorum, Allah kolaylık versin hepsine.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Babacık falan diyor, yavru yapiyor, yavrularına iyi bakıyor, yem, su, mama dışında bir şey istemiyor.
RTE'den daha iyi bence.
Abi cabbara arkadaş arıyorsan gelebilirim. Muhhabbet kuşumla konuşabiliyorum. Cik diyorum o da cik diyor. Ben anlamam o anlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,961
Üyeler
163,418
Son üye
GurPac
Top Bottom