Son 25 günde 15 polis intihar etti

Valla konuyu görünce aklıma geldi. Bugün berbere gittim. Tam adam saçımı kesmeye başladı dışarda bi topluluk toplanmıştı. Berber dışarı çıktı bakti noluyo felan diye sordu. Bende bekliyom. Genç yaşta biri çatıya çıkmış intihar edecem ben diye ambulans polis felan geldi birsürü çocuk bayıldı çatıda son anda biri yetişti kurtardı gidiyodu valla. Bu aralar çok fazlalaştı bu olaylar

Bu sistem değişmez düşük refah seviyesi 3. dünya ülkesi olmaya mahkumuz bence ben ümidi kestim

Paradan ötürü olamaz. Çünkü az buz para almıyorlar.
Çalışma düzeni ve saatleri konusuda mesleğe başlamadan nasıl bir düzende çalışacaklarını öğreniyorlar.
Sözleşme falan yoksa istifa edilebilir.
Bence başka bir şey var.
Amcam denetimli serbestlikte o kadar çok para almıyorlar çalışma şartları filwn bayağı iyi haklısın zaten bir insan neden intihar etsinki para yoksa açlıktan ölmeyi beklersin protesto diye olsa sen çalışsan zaten ülkene vereceğin yarar

Amcam denetimli serbestlikte o kadar çok para almıyorlar çalışma şartları filwn bayağı iyi haklısın zaten bir insan neden intihar etsinki para yoksa açlıktan ölmeyi beklersin protesto diye olsa sen çalışsan zaten ülkene vereceğin yarar
Askeri ucretin üstünde alıyorlar. Ücreti yetiyor, yetmiyor orası ayrı dava. Sigorta yemek vs zaten tam.
Bilmiyorum, Allah kolaylık versin hepsine.

Babacık falan diyor, yavru yapiyor, yavrularına iyi bakıyor, yem, su, mama dışında bir şey istemiyor.
RTE'den daha iyi bence.
Abi cabbara arkadaş arıyorsan gelebilirim. Muhhabbet kuşumla konuşabiliyorum. Cik diyorum o da cik diyor. Ben anlamam o anlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,673
Üyeler
192,457
Son üye
mmtekr
Geri