Son Cs:go Operasyonu Ve Turnuvasi Pari̇s Major Yatirim Ve Yardimlaşma

Operasyondan kar etmekten kastığınız bilet alıp tutmakmı yoksa oynayıp kasmak mı ?

ikisini de yapabilrisin ama kasmak çok daha karlı oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

verdiği görevleri tamamlayarak yıldız elde edliyorsun yıldızlarla ürün alıp satabilirsin ya da açabilirsin
Gelen ürünler verdiğimiz parayı çıkarır mı?

Mesela bilet 450tl den gelse operasyonu tamamen bitirsek 1500tl yi bulur mu kar ? Birde gelen kasaları şöyle bir 3-6 ay bekletsek.

Gelen ürünler verdiğimiz parayı çıkarır mı?
2x min yaparsın

Mesela bilet 450tl den gelse operasyonu tamamen bitirsek 1500tl yi bulur mu kar ? Birde gelen kasaları şöyle bir 3-6 ay bekletsek.
işte o çok değişir eğer çıkan eşyaları açarsan o kadar kazanabilirsin ama tutup satmak sana max bence 1200tl falan kazandırır

2x min yaparsın

işte o çok değişir eğer çıkan eşyaları açarsan o kadar kazanabilirsin ama tutup satmak sana max bence 1200tl falan kazandırır
Normale göre daha fazla değerli veya sayısı yüksek mi düşüyor?

Az önce kapsül aldım ve Hidden hero çıkartması çıktı bekletmelimiyim satmalımıyım satarsam elimdeki simsiyah ak 47 de satıp ice coaled alabilirim yada operasyona yatırabilirim ama çok oynamıyorum oyunu bilemedim

Büyük bir hayal kırıklığı yolda herkes böyle düşündüğüne göre :)) (CS2 den bahsetmiyorum, maddi kısımdan bahsediyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,079
Üyeler
183,518
Son üye
ceyhunceylan3
Geri