Neler Yeni

son güncellemeden sonra AMD sizde de sapıttı mı

hamzaersoy

80+ Bronze

krsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kürşad
6700 xt için güncelledim iki oyun oynuyorum bu aralar sniper elite 5 ve DCS World her hangi bir problem görmedim.

Hky1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hacı Kemal
Hep böyle saçma konular açılıyor driver nasıl pc'yi açılmaz hale getiriyormuş 😂

Son güncelleme de bazı oyunlarda takılmalar mevcut ve amd'nin güncelleme notuna yazdığı sorunlar dışında bir şey yok.

Intel driverları AMD'den kötü zaten.

Nvidia tarafına bakıyorsun amd kadar değil ama driverlar da sorunsuz değil hatta yeni sürümler çoğu 3000 ve 4000 kartlarda sıkıntılı millet eski sürümlere geçiyor.
Hocam açık konuşuyum başına gelmediği için burada gülmüşsün ama ben rog strix 5700 xt de başıma geldi ekran kararıyodu PC yi açıp kapattığım halde ekran gelmiyordu en son çare iade etmiştim.Ayrıca AMD iyi fiyat politikasından dolayı 1.5 yıldır Sapphire 6900xt toxic 360mm LC kullanıyorum bezdim artık ekran gidiyo kararıyo donuyo takılıyo ne ararsan var inanın dün 3090 ile takaslamayı bile düşündüm hatta üste para vermeyi bile İnşallah rtx5000 serisi biran önce çıkar gerekirse kredi çeker gene alırım

Serhat17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serhat acar
Hocam hali hazırda 6700XT mevcut ben bir türlü bu sistemimdeki anlık FPS düşüşlerini çözemedim. İşlemcimin 10400F olmasından şüpheleniyorum ama testlerde aynı işlemci ile sorunsuz kullanalarda var. Özellikle PUBG tarzı oyunlarda olabiliyor.
Darboğaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rx6700 kullanıyorum son sürüme geçmeye değer mi o fps arttıran özelik işe yarıyor mu düşük giriş geçikmesi kullanıyorum ama.
6700 var rdr2 ultrada 130-140 FPS e çıktı

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege

SVSLI58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gürsel KILAVUZ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım | Yazılım
Instagram
@kilavuzgursellll
Steam
kilavuzgursel

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
aklı olan amd ekran kartında driver güncellemesi yapmaz saygılar

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
AMFM nedir hocam ?
son gelen driverde yeni bir özellikmiş hocam bende kullanmadığım için soruyorum herkeze her oyunda fps artırıyormuş fazlasıyla ama sorunlar yaşayanlarda varmış bi deneyin isterseniz size kalmış.

SVSLI58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gürsel KILAVUZ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım | Yazılım
Instagram
@kilavuzgursellll
Steam
kilavuzgursel
son gelen driverde yeni bir özellikmiş hocam bende kullanmadığım için soruyorum herkeze her oyunda fps artırıyormuş fazlasıyla ama sorunlar yaşayanlarda varmış bi deneyin isterseniz size kalmış.
Aman hocam o son driver benden ırak olsun. Kurup denedim FPS droptan geçemedim.
Öncelikle FPS Yükseltmek istiyorsanız Re-Sizebar açın ve Yüksek Performans modunda kullanın.
Oyunda gecikme önleme , geliştirilmiş senkronizasyon vs kapatın. Hatta Freesynci bile açıksa kapatıp deneyın birçok etken fps droba sebep verebiliyor. GameDVR ve wındowsun kendı kurduğu bu xbox programları bile FPS drop yapıyor.

Rhycrew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer
r9 380 ve rx 6700 ekran kartlarımda 1 kere bile sıkıntı yaşamadım ben neyi doğru yapıyorumda sıkıntı çekmiyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mehmet tümay
çok teşekkür ederim

nasıl kapatacağımı da söyler misin
Smart teknoloji diye ayar var o yoksa performansa bas orda smart access memory gorcen onu kapatcan, kapattıktan sonra amd uygulaması kendiliğinden kapanacak biraz beklicen sonra açılacak tekrar uygulama

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Aman hocam o son driver benden ırak olsun. Kurup denedim FPS droptan geçemedim.
Öncelikle FPS Yükseltmek istiyorsanız Re-Sizebar açın ve Yüksek Performans modunda kullanın.
Oyunda gecikme önleme , geliştirilmiş senkronizasyon vs kapatın. Hatta Freesynci bile açıksa kapatıp deneyın birçok etken fps droba sebep verebiliyor. GameDVR ve wındowsun kendı kurduğu bu xbox programları bile FPS drop yapıyor.
FreeSync hayatta kullanmam zaten input lag geçikme yaratıyor sadece o özelliği merak ettim. Sadece giriş geçikmesi düşürücü kullanıyorum.

efesu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Taş
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Alıntıyı görüntüle
yeterince kaliteli mi bilmiyorum

@JSezar neden güldünüz
Çöp psuyla AMD ye çamur atma önce paraya kıy psuyu değiştir

çok teşekkür ederim

yahu bir allahın kulu da ortadaki kronik probleme odaklanmak yerine sözlere takılmasa olmaz mı? bayılıyor musun fanboyluk etmeye @MrCodeX anlamıyorum. nvidia beni fonlamadı amd'yi kötülemem için. parasını verip aldığım karttan memnun değilim çünkü yazılımı görüp görebileceğin en kötü programlanmış uygulamalardan birisi. senin hayal dünyanı çok merak ediyorum. bütün insanlarla kavga ediyorsun hepsini öldürüyorsun galip geliyorsun falan böyle, ilginç. ortada bir problem var ama asla olması gereken yere odaklanamıyorsun. fanboyum demeye de diliniz varmıyor çünkü bazı şeylerin siz de farkındasınız

sanki amd bana ürünü denemem için bedavaya ekran kartı göndermiş de ben kötülüyorum :DD bariz bir sorun var ortada drivera gelen güncellemeyi uyguladıktan sonra amd ekran kartlarının büyük çoğunluğu ilk birkaç hafta bilgisayar çökmeleri yüzünden adam akıllı bilgisayar kullanamaz. burada sana batan nedir?
Önce üslubuna dikkat edeceksin sana millet insanlık yapmış daha ucuz yollu daha çok verim alman için kart önermiş sen kalkıp Allah belanızı versin diyorsun doğrumu bu tabir sence

Son düzenleme:
Top Bottom