Son yıllarda direksiyon sınavı neden zorlaştı sizce?

Reaksiyon skoru
59
Son yıllarda direksiyon sınavı zorlaştı mesela eskiden ehliyet alanlar biz 100 metre düz araba kullandık böyle şimdi ki gibi park yapmalar yoktu diyorlar şimdi ise daha zor. Son yıllarda direksiyon sınavı neden zorlaştı sizce?

Son yıllarda direksiyon sınavı zorlaştı mesela eskiden ehliyet alanlar biz 100 metre düz araba kullandık böyle şimdi ki gibi park yapmalar yoktu diyorlar şimdi ise daha zor. Son yıllarda direksiyon sınavı neden zorlaştı sizce?
Olması gereken bu. Şuan ki sınav bile gayet kolay bence(2 yıl önce aldım ehliyet). Trafikte nasıl araba kullananlar olduğunu görüyoruz. Daha katı ve zor olmalı sınav bence.

Ben alalı 4-5 ay oldu zor demeniz eskiye göre sanırım çünkü o güzergahı parkları yapamayan geçmesin zaten. Keza hala da kolay bence.

Ben alalı 4-5 ay oldu zor demeniz eskiye göre sanırım çünkü o güzergahı parkları yapamayan geçmesin zaten. Keza hala da kolay bence.
Zaten parkları da ezberletiyorlar. Panik biri değilsen nerdeyse gözün kapalı geçeceğin bir zorlukta bence sınav.

Gayet yeterli bir zorluğu var direksiyon sınavını geçemeyen bir zahmet araba sürmesin

2 yıl önce almıştım zaten araba kullanmayı biliyordum sınav zamanı keyfi bi tur attık direk verildi

Zor mu? İki tur at kalacağın bir yer olmaz hem motor hem araba ehliyetim var, boş boş insanlara ehliyet vermişler daha da zorlaşmalı bence

Zor mu? Şu direksiyon sınavını geçen bile daha doğru düzgün araba süremiyor :D Keşke daha zor olsa

Bir kaç yıl önce ehliyet sınavında yolda sakin bir şekilde giderken karşının hatası yüzüne laf yemiştim.

Direksiyon sınavı zor değil. Amerika ve Kanada ülkerinde olduğu gibi olmalı. Ölümler çok fazla.

Zorluktan ziyade bana göre arabaya alışman ve çok fazla pratik yapman gerekiyor. Direksiyon sınavına arabayla gelen arkadaşım da var benim gibi hiç araba sürmemiş direkt kursta öğrenmeye çalışan da var. Sınavda panik yapmayıp sinyallere güzergaha uyup sakin bir sürüş, park geçirebilirsen kalmayacağını düşünüyorum. Birde yanındaki sınavı değerlendiren elemanın ortamı germeyip yardımcı olması gerekiyor. Ben sınavda o kadar gergindim ki her şeyi hazırlayıp yola çıkacakken arabayı çalıştırmayı unutmuşum.

Sünger bob aklıma geldi bi türlü ehliyet alamıyordu zor olduğu için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,395
Üyeler
183,111
Son üye
kereviz
Geri