Bizim binaya hat çekip kutu koyulalı 1 ay oldu. Mahalleye geldikten 2 ay içinde kutular konuldu. Binalardan izinsiz her yeri delik deşik etmişler. Sorsalar hat yerlerini gösterirdik. Bu sebeple kablo kısa kaldı 1 aydır uğraşıyorum. Bugün şu an ben yazarken kutuyu doğru yere alıyorlar binanın hattından. 1 aylık uğraşlarım sonucunda. Binadaki delikleri kendim onarıyorum. 2 metrelik bir alanda kablo sıva üstü geldi. Çünkü alt yapıdan değil cepheden geldi. Oraya kanal aldım taktım. Size şunu söyleyim rastgele yapıp gidiyorlar. İleriyi düşünerek çekmiyorlar. Çünkü bu hatları yapanlar taşeron firmalar. Eğer binaya çok zarar versinler istemiyorsanız mutlaka ve mutlaka ilgili olun ve başında bekleyin. Hatta bu işlerden anlayan birisi varsa, binayı da bilen birisi o yönlendirsin gelenleri. Yoksa gerçekten sürünüyoruz. Üstelik TurkNet Telekom gibi kurumsal da değil. Ben bu bir ay içerisinde 15 farklı kişiye sorunu baştan anlatmak zorunda kaldım. En son cimer'e de taşıdım zaten konuyu. Apartmana verdikleri zarar ayrı, kendi çekemedikleri hat için benim VDSL'imi kesmeleri ayrı. Bakalım gelip aktivasyonu yaparlarsa internet iyi mi kötü mü anlayacağız.