Sonunda Hayalimdeki Pc yi Aldım

bu kadar para verdikten sonra LCD ekranı olan bir sıvı soğutma da tercih edilebilirdi gibi geldi ama gayet güzel gene de.
O konuyu çok araştırdım hocam bunun fiyatı bir yana ben işlemcim zarar görmesin isterim. En iyi soğutmaya sahip soğutuculardan birisi ve mükemmel çalisiyor. Asus rog ryujin 3 alacaktım ben de yoksa ama bu daha performanslı, teşekkürler.

Hayırlı olsun hocam, o kasanın miniği var bende ve malzeme kalitesi şıklığı falan ateşş. Büyük hali dev gibi onu biliyorum :D lian li fanlarla alakalı bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim. 1 adet 140mm reverse olmayan lcd ekranlı beyaz lian li fanı arıyorum böyle bir ürün mevcut mudur acaba?

Masallah baya guzel setup, renkler biryana katana beni aldı 😂😂 ben de figürler koyacağim raf yapip böyle bir planım var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hahahahs yapalim hocam nasil istersen
katanaya para yetmeyince 3D baskılı aldım. ama memnunum şuanda. ekstra bi ekleme yapmayı şuanlık düşünmüyom ilerde duruma göre :ROFLMAO:

Şunda da lol oynamazsın

Oyun için böyle bir sistem toplayan insana Allah akıl fikir versin ,ama iş için topluyorsan hayırlı uğurlu olsun

Merhaba arkadaşlar sizlerden de aldığım tüyolar dahilinde sonunda hayalimdeki bilgisayarı topladım. Biraz zor oldu mâlum ekonomide ama sonunda başardım 😂. Bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Bileşenler:
Ekran kartı: Asus Rog Astral RTX 5090
Anakart: Msi Mpg x870e edge ti wifi
İşlemci: Ryzen 9 9950x3d
Ramler: Gskills 64gb 6400mhz
Psu: Asus Rog Strix 1200w platinum
Ssd: Kingston PCI-e 5.0 14.800
Fanlar: Lian li lcd ve kasa dahili fan
Sıvı soğutucu: Arctic Liquid Freezer 3 Pro
Kasa: Msi Mag Pano 100
Monitör: Samsung Odyssey G8 Ultrawide 3440x1440
Madem 500 bin TL'lik sistem toplayabiliyorsun neden foruma yazıyorsun?

Geri