Neler Yeni

Sonunda oyunum Steam tarafından onaylandı!

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
helal olsun kartımda 10tl olucaktı sana destek için alabilirim istersen uraşmışsın okadar

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Hayırlı olsun.
Oynarım bakarım o zaman.
At the downstairs bende zaten vardı ?? o.O2 o.O2

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hort olduğunu bilmiyordum hem neden ozaman en başta çıktı forum listesine bakarken?

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,552
İsim
Taha yücel
Açıkçası 8 aylık uğraş sonucu yapmış olduğum ilk oyunun Steam mağazası Steam tarafından tamamen onaylandı ve herkese açık hale getirilmeye hazır bir durumda beni bekliyor. Beklediğimden bi tık daha erken gelen bir onay oldu açıkçası ve paylaşacak pek bi şeyim yok şimdilik. Ama aşırı derecede heyecan ve mutluluk duyduğum için ve gecenin bu saatinde herkes uyuduğu için paylaşacak biri bulamadım ve buraya yazayım bari dedim.

Alıntıyı görüntüle

Yakın dönemde daha ayrıntılı bir şekilde oyunumu anlatacağım ve edindiğim tecrübeleri size de aktaracağım.

Mağaza linki: https://store.steampowered.com/app/1360150/At_The_Downstairs/
Mağaza sayfasını zamanla geliştirip/değiştireceğim. Eğer oyunu almayı vs. düşünüyorsanız lütfen istek listenize eklemeyi unutmayın!

Bi de oyunu sizden gelen yorumlar doğrultusunda geliştirme işini bitirdikten sonra detaylı bir şekilde bu işler nasıl yürüyor, yolda neler karşımıza çıkıyor diye bi rehber yapmayı düşünüyorum. Açıkçası Türkçe olarak hiç rastlamadığım bir rehber yaparak ek olarak Türkiye'de bir ilk olmak da istiyorum ve her oyun yayınlamak isteyen kişiye yardımcı olacak olan bir rehber yapmak istiyorum.

Oyun her şeyi ile tamamen Türkçe olacaktır çıkış tarihinde, fiyat olarak ise 9TL olacaktır çıktığı hafta.

Asıl konu: https://donanimarsivi.com/forum/konu/oyunum-steamde-satista.98910/
çok pahalı fgdhfgm şaka şaka bilşey sorcam fiyatı sen mi seçiyosun yoksa steammi

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit