- En İyi Cevap
- 26
11 yaşında.Maalesef bilmiyorsun yaşı küçük falan değil bizi uyutuyor 16 yaşında bu arkadaş.
11 yaşında.Maalesef bilmiyorsun yaşı küçük falan değil bizi uyutuyor 16 yaşında bu arkadaş.
Ben de 11 yaşında okduğunu düşünmüyorum Ama elimizde kanıt falan yok. Yani bir şey diyemem o açıdan.Maalesef bilmiyorsun yaşı küçük falan değil bizi uyutuyor 16 yaşında bu arkadaş.
1 tuşa 4 kere basmak11 Yaşında bile bunları yapıyorsa 20 30 Yaşında neler yapar?
Alıntıyı görüntüle
Doğru okudu helal olsun
Bende var, o yüzden eminim.Ben de 11 yaşında okduğunu düşünmüyorum Ama elimizde kanıt falan yok. Yani bir şey diyemem o açıdan.
Belki kardeşimin dersiydi?Bende var, o yüzden eminim.
Some copy paste skills.11 Yaşında bile bunları yapıyorsa 20 30 Yaşında neler yapar Acaba?
Alıntıyı görüntüle
Doğru okudu helal olsun Program SAĞLAM
Böyle diyeceğinize kanıt gösterin.Some copy paste skills.
Kanka kanıt göster bizde inanalım.Some copy paste skills.
Böyle diyeceğinize kanıt gösterin.
O zamanC# - Donanım Bilgilerini Almak
Donanıma özel IP, MacID, İşlemci seri numarası gibi bilgileri kullanarak projelerinize yetkilendirmeler, lisans kontrolleri ekleyebilirsiniz.www.adminguide.info
C# Bilgisayar Bilgileri Almak
C# Bilgisayar Bilgileri Almak, yazımız ile c sharp eğitimlerimize devam ediyoruz. Bu dersimizde bir çok açıdan işimize yarayacak bir takım işlemler göreceğiz. Bu göreceğimiz işlemler,...mustafabukulmez.com
Demekki başka bir yerden copy paste yapmışsın.Ve o kaynaklara bakmadım.