Neler Yeni

Sonunda Uygulamam İçin Sertifika Aldım

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Some copy paste skills.
Dostum copy paste olsa bile bu yaşına göre sonuçta heves etmiş vakit ayırmış birşeyler yapmaya çalışmış. Sen ondan daha çocukça davranarak yaptığı işe çamur atmaya çalışıyorsun. Destekleyip, ilerde copy paste'siz yaparsın diyeceğine alay etmeye çalışıyorsun.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Internetten copy paste yapmak da bi yetenek. Bazı insanlar google ne bilmiyor bilgisayarlarında Chrome bile yüklü değil saçma sapan şeylerin nasıl yapıldığını bana soruyorlar Internetten bakmak yerine mesela çoğu arkadaşım

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Demekki başka bir yerden copy paste yapmışsın.
Kardeşim inanmazsanız inanmayın. Copy paste yapmadım. Zaten siz bütün forum COPY+PASTE desenizde yıkılmayacağım geliştirmeye devam edeceğim. Anlıyor musun?

Size bir şey kanıtlamak zorunda değilim. Zaten her yaptığım şeye COPY+PASTE diyorsunuz.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Dostum copy paste olsa bile bu yaşına göre sonuçta heves etmiş vakit ayırmış birşeyler yapmaya çalışmış. Sen ondan daha çocukça davranarak yaptığı işe çamur atmaya çalışıyorsun. Destekleyip, ilerde copy paste'siz yaparsın diyeceğine alay etmeye çalışıyorsun.
11 Yaşında olduğunu sanmıyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kodlar aynı diye kopya olmuyor ayrıca. Genel olarak kullanılan kodlar bunlar.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
"Copy paste" olduğunu kanıtlarmısın ayrıca?
Ya yapsın yapmasın demiyoruz ama gelip burda uygulamam veya yeni oyunum tarzı konular açması yanlış mesela şu oyun meselesi adam direk bir videoyu izleyerek yapmış aynısını buraya gelip yeni oyunum foruma özel deneme sürümü epic games e yüklemesi yanlış bir bakıma buradaki insanları kandırıyor ve sadece kendini avutuyor ne kadar fazla egosunu şişirirse kendisine o kadar zarar biz kendini düşürmemesi için uyarıyoruz sadece

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Öbür projelerimi sizin yüzünüzden sildim vazgeçtim. Ama bu sefer
Kodlar aynı diye kopya olmuyor ayrıca. Genel olarak kullanılan kodlar bunlar.

başaramayacakınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya yapsın yapmasın demiyoruz ama gelip burda uygulamam veya yeni oyunum tarzı konular açması yanlış mesela şu oyun meselesi adam direk bir videoyu izleyerek yapmış aynısını buraya gelip yeni oyunum foruma özel deneme sürümü epic games e yüklemesi yanlış bir bakıma buradaki insanları kandırıyor ve sadece kendini avutuyor ne kadar fazla egosunu şişirirse kendisine o kadar zarar biz kendini düşürmemesi için uyarıyoruz sadece
Lan tamam o copy diye buna copy demeniz yalandan başka bir şey değil.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Senin düşüncende bir yerde mantıklı ama bahsettiğimiz bu arkadaş 11 yaşında. Yani yaşına göre yaptığı işlerde desteklenmesi, hevesinin kırılmaması lazım. Şu devirde bu yaşlardaki hangi çocuk böyle işlerler uğraşıyor?
Ayrıca buraya gelip özel yaptım demesin felan diyorsun ama 11 yaşındaki çocuğun böyle şeyler demesi, böyle havalara girmesi gayet normal. Sonuçta 11 yaşındaki bir insandan bahsediyoruz 18 değil.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Öbür projelerimi sizin yüzünüzden sildim vazgeçtim. Ama bu sefer

başaramayacakınız.
Aga seni batırmak gibi bir amacımız yok bak cidden ne kadar böyle özgün olmayan şeyleri Özgümüş gibi paylaşırsan kendini o kadar geriye atarsın
Bu hareketler sadece seni egomanyak bir insan yapar uygulamaları yap ama paylaşma egona sahip çık
Sakın vazgeçme bu yoldan insanları pek takma ama sende övülmek için şeyler yapma ki hevesin kırılmasın
Yaşıma göre çok mu bilgiliyim tarzı konularını hatırlıyorum yani bunlar sende biliyorsunki sadece kendini övdürmek içindi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Aga seni batırmak gibi bir amacımız yok bak cidden ne kadar böyle özgün olmayan şeyleri Özgümüş gibi paylaşırsan kendini o kadar geriye atarsın
Bu hareketler sadece seni egomanyak bir insan yapar uygulamaları yap ama paylaşma egona sahip çık
Sakın vazgeçme bu yoldan insanları pek takma ama sende övülmek için şeyler yapma ki hevesin kırılmasın
Yaşıma göre çok mu bilgiliyim tarzı konularını hatırlıyorum yani bunlar sende biliyorsunki sadece kendini övdürmek içindi
1 kere yaptım diye her şeyime copy+paste diyorsunuz ya. Size bir şey demiyorum daha.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,948
Üyeler
161,170
Son üye
ahmetgulduren
Top Bottom