Neler Yeni

Sonunda Uygulamam İçin Sertifika Aldım

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Diğer programlardan farklı olarak kullanıcıya extra ne sunmakta? Yani neden CPU-Z yerine bunu indirmeliyiz?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya knk CPU-Z varsa neden AIDA64 kuruyorsun?
AIDA64 tasarımını daha çok beğeniyorum mesela. Yani onca tanınmış program var. Bunlar arasından sıyrılması için bonus özellikler lazım. Yoksa kimse tanınmış programlar varken bunu indirmez onu diyorum. ama program güzel bence

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
AIDA64 tasarımını daha çok beğeniyorum mesela. Yani onca tanınmış program var. Bunlar arasından sıyrılması için bonus özellikler lazım. Yoksa kimse tanınmış programlar varken bunu indirmez onu diyorum. ama program güzel bence
Kanka amacım kendimi geliştirmek. Azda olsa kullanıcı sayısı yakalamak.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Ya yapsın yapmasın demiyoruz ama gelip burda uygulamam veya yeni oyunum tarzı konular açması yanlış mesela şu oyun meselesi adam direk bir videoyu izleyerek yapmış aynısını buraya gelip yeni oyunum foruma özel deneme sürümü epic games e yüklemesi yanlış bir bakıma buradaki insanları kandırıyor ve sadece kendini avutuyor ne kadar fazla egosunu şişirirse kendisine o kadar zarar biz kendini düşürmemesi için uyarıyoruz sadece
Epic games ne alaka orasını merak ettim?

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Epic games e yükleyeceğim diyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz anlatım hatası yapmışım pardon : D
Hiçbir nokta virgül yok vallahi sonuna gelene kadar nefessiz kaleım. Bi de epic gameste oyun yayınlamak o kadar kolay mı la? Ben UE4 üzerinden oyun geliştiriyorum ve konuştuğum birine göre epic gameste oyun yayınlamak için biraz yırtınmam gerekecek gibi görünüyor. Ki epic games kaanın oyunları gibi basit-mobil oyunları kabul bile etmiyor.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
Sunmak için erken olmuş.
Her şey iyi güzel ama kritik özellikleri deneyip yaptıktan sonra konu açsan aşırı iyi olurdu örneğin millete Xxx programını indir hangi die imiş yerine bu programı önerirdik.

Yaptığın hata aceleci olmak bence.
Ben şunu yaptım diye millete anlattıktan sonra doğal olarak eleştiri alacaksın ama işin başındayken bunu almak kritik oluyor vazgeçmeye sebep olabiliyor.

Tasarımın başlangıç için hiçbir önemi yok.
Ya her programın kritik özelliğini alacaksın ya da sen kritik bir şey ekleyeceksin başka yolu olduğunu sanmıyorum.

Güzel ama yorum yapılacak program değil çünkü tam bir program değil.
İyi başlangıç.
Başarılar

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Arayüz, tasarım: 🤮🤮

Değişmeli.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1