Soracak başka bir yer bulamadığım için buraya soracağım

Queks

80+
Reaksiyon skoru
16
çalıştığım yer hastane bölgesi hastanede çalışan bir kız var instagramdan buldum ekledim kabul etti şimdi yazmayı düşünüyorum ama nasıl bir başlangıç yapabilirim ?

( selam , merhaba tarzı yazmak istemediğim için soruyorum )

merhaba ile başlamak kötü bir şey değil ama farklılık istiyorsan aynı bölgede çalıştığınızı varsayarsak tanışmış mıydık gibi cümlelerle de başlıyabilirsin

Hemen hemen aynı olayı yaşadım instasini buldum (çok zor yollardan) istek atmadım. Sen benden bir seviye üstüne çıkmışsın gelişme olursa aktar bize de istek attığım senaryoda ne olurmuş gozlemleyeyim

merhaba ile başlamak kötü bir şey değil ama farklılık istiyorsan aynı bölgede çalıştığınızı varsayarsak tanışmış mıydık gibi cümlelerle de başlıyabilirsin
kötü bir şey olduğu için dememiştim çok fazla düz olmasını istemediğim için sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hemen hemen aynı olayı yaşadım instasini buldum (çok zor yollardan) istek atmadım. Sen benden bir seviye üstüne çıkmışsın gelişme olursa aktar bize de istek attığım senaryoda ne olurmuş gozlemleyeyim
büyük ihtimalle benim yazmamı bekliyor yazdığım an dönüş yapar ama konuşmak için konu lazım

çalıştığım yer hastane bölgesi hastanede çalışan bir kız var instagramdan buldum ekledim kabul etti şimdi yazmayı düşünüyorum ama nasıl bir başlangıç yapabilirim ?

Yaş kaç

kötü bir şey olduğu için dememiştim çok fazla düz olmasını istemediğim için sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

büyük ihtimalle benim yazmamı bekliyor yazdığım an dönüş yapar ama konuşmak için konu lazım
Benim kızda tam olarak öyleydi benden bir girişim bekliyordu ama öyle pek ortak yanımız olmadı benim çok çaresiz ve meşgul olduğum bir dönemde karşılaştık. Sen kızla her gün aynı ortamda olduğun için bir şekilde samimiyet gelistirirsin tabi bu işler bana bak genç kız ben sana aşık oldum seninle yarın evlencez diye ilerlemiyor normal bir arkadaslikla başlarsın aranızdaki samimiyete göre ilişkinizin durumu belli olur. Ama her zaman yüz yüze konuşmak mesajlasmaktan iyidir

kızın öne cıkarılanlarına bakarak onun begenebilecegi klasmanda bi story at her zaman işe yarıyor kalp atar ya da cevap atar kalp atarsa geri dm den yaz kıza

Yoğun bakım gibi bakıyorsun insanın profiline, bir takiple hemen ayağa kaldırdın :) Merhaba!

Molada Yanına Git Çay İç Bence Direkt Yazma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri