kötü bir şey olduğu için dememiştim çok fazla düz olmasını istemediğim için sordummerhaba ile başlamak kötü bir şey değil ama farklılık istiyorsan aynı bölgede çalıştığınızı varsayarsak tanışmış mıydık gibi cümlelerle de başlıyabilirsin
büyük ihtimalle benim yazmamı bekliyor yazdığım an dönüş yapar ama konuşmak için konu lazımHemen hemen aynı olayı yaşadım instasini buldum (çok zor yollardan) istek atmadım. Sen benden bir seviye üstüne çıkmışsın gelişme olursa aktar bize de istek attığım senaryoda ne olurmuş gozlemleyeyim
Yaş kaççalıştığım yer hastane bölgesi hastanede çalışan bir kız var instagramdan buldum ekledim kabul etti şimdi yazmayı düşünüyorum ama nasıl bir başlangıç yapabilirim ?
( selam , merhaba tarzı yazmak istemediğim için soruyorum )
Benim kızda tam olarak öyleydi benden bir girişim bekliyordu ama öyle pek ortak yanımız olmadı benim çok çaresiz ve meşgul olduğum bir dönemde karşılaştık. Sen kızla her gün aynı ortamda olduğun için bir şekilde samimiyet gelistirirsin tabi bu işler bana bak genç kız ben sana aşık oldum seninle yarın evlencez diye ilerlemiyor normal bir arkadaslikla başlarsın aranızdaki samimiyete göre ilişkinizin durumu belli olur. Ama her zaman yüz yüze konuşmak mesajlasmaktan iyidirkötü bir şey olduğu için dememiştim çok fazla düz olmasını istemediğim için sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
büyük ihtimalle benim yazmamı bekliyor yazdığım an dönüş yapar ama konuşmak için konu lazım
Molada Yanına Git Çay İç Bence Direkt Yazmaçalıştığım yer hastane bölgesi hastanede çalışan bir kız var instagramdan buldum ekledim kabul etti şimdi yazmayı düşünüyorum ama nasıl bir başlangıç yapabilirim ?
( selam , merhaba tarzı yazmak istemediğim için soruyorum )