Sorumluluk sınavları zormu

Tsunade

80+
Reaksiyon skoru
115
10.sınıf öğrencisiyim geçen sene edebiyattan 1 puanla kaldım hoca bıraktı :> sorumlulukta hangi konuların çıkacağını bile söylemediler geçen seneki konulara çalışın dediler şaka gibi hangi konuya çalışacağımı bilmiyorum bile defterleri vs attığım içinde internetten geçen senenin konularına çalışıyorum sınav kolaymı oluyor zormu girenler varsa yardımcı olursa sevinirim

10.sınıf öğrencisiyim geçen sene edebiyattan 1 puanla kaldım hoca bıraktı :> sorumlulukta hangi konuların çıkacağını bile söylemediler geçen seneki konulara çalışın dediler şaka gibi hangi konuya çalışacağımı bilmiyorum bile defterleri vs attığım içinde internetten geçen senenin konularına çalışıyorum sınav kolaymı oluyor zormu girenler varsa yardımcı olursa sevinirim
kanka bizim hocalar izin veriyordu herşeye telefon açma arkadaşa sorma falan çünkü o sınavdan kalırsan kendi işleri uziyacak geçiriyorlar hertürlü (2018-2019)

26 eylülde görücem nasıl olacak diye olmadı bir dahaki sefere geçerim teşekkürler umarım benimkide öyle olur
Kankam sana bağlı bu eğer çalışmadıysan zor, direk en kazık yerlerden soruyorlar genelde uğraşmak istemiyorlar. Kesin yaşayacağın şu olur sen ufaktan çalışırsın eleman gider konunun en uzak kısmından örnek sorar yapamazsın bir şey.

Geri