Sorumluluk sınavları

YA.X0

80+
Reaksiyon skoru
10
Yarın 9.sınıf fiziğinin sorumluluk sınavına gireceğim bu 2. Sınav olacak ilkiyle aynı yada benzermi oluyo nasıl oluyo kolaymı oluyo ilk sorumluluklara girememiştim şimdi 2.lerde gireceğim ama ilk sorumlulukların soruları elimde var.

Yarın 9.sınıf fiziğinin sorumluluk sınavına gireceğim bu 2. Sınav olacak ilkiyle aynı yada benzermi oluyo nasıl oluyo kolaymı oluyo ilk sorumluluklara girememiştim şimdi 2.lerde gireceğim ama ilk sorumlulukların soruları elimde var.
Sorumlulukler genelde kolay olur gec diye basit yaparlar tum senenin konularindan cikar ilk sorumlulugun sorular varsa %92 rakamlari degistirip sorarlar

Lisede edebiyattan kalmıştım bende. Soruları değiştirmiyorlardı daha önce girenlere sormuştum. İlk sınavımda soruları ezberledim çıktığım gibi not edip 2. Sınav onlara çalışıp geçmiştim. Yani soruları biliyorsan ve değiştirmiyolarki ki değişceğini çok sanmıyorum ama muhtemel yine de. Bildiklerine çalış yap geçersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,443
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri