Virgil
80+
Dahası
yandık ya https://hizliresim.com/jP3tvX
Yapacak bir şey yok, değişim yapsanız bile gelen SSD yine böyle olabilir. GX1 almayın arkadaşlar.
Bilmiyorum, TEAM güzel marka ama bu model olmamış.El capitan aldık 1 haftadır kullanıyorum yeşil ekran sorunumu dersin oyunda anlık donmamı dersin ne ararsan var hevesimi herşeyimi kaçırdı gece gündüz uğraştım PC ile sorunlar çözülmüyor iade edicem sistemi bu ssdnin böyle oldugunu bilmiyormuydu abdullah da sisteme ekliyor
Birçok kişi sorun yaşadı.El capitan aldık 1 haftadır kullanıyorum yeşil ekran sorunumu dersin oyunda anlık donmamı dersin ne ararsan var hevesimi herşeyimi kaçırdı gece gündüz uğraştım PC ile sorunlar çözülmüyor iade edicem sistemi bu ssdnin böyle oldugunu bilmiyormuydu abdullah da sisteme ekliyor
Dostum + S tuşlarına aynı anda bas ve CMD yaz. Arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile aç. Açılan pencereye SFC/SCANNOW yazıp ENTER tuşuna bas. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol et. Yaptıktan sonra bir değişme oldu mu haber et beni.yeşil ekranmı dersin oyunlarda anlık donma dropmu dersin ne ararsan var gece gündüz uğraşıyorum sorunları çözemedim madem bu SSD sorunlu neden sisteme ekliyor bu ssdyi abdullah öyle sistemi kurup 5dk oyun testiyle olmuyor bu işler iade edicem sistemi bende en iyisi kendin toplamak.
tamam dostumDostum + S tuşlarına aynı anda bas ve CMD yaz. Arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile aç. Açılan pencereye SFC/SCANNOW yazıp ENTER tuşuna bas. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol et. Yaptıktan sonra bir değişme oldu mu haber et beni.
dediğini yaptıktan sonraki sonuçlar hocamDostum + S tuşlarına aynı anda bas ve CMD yaz. Arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile aç. Açılan pencereye SFC/SCANNOW yazıp ENTER tuşuna bas. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol et. Yaptıktan sonra bir değişme oldu mu haber et beni.
Bir şey yapmana gerek yok, düzelmedi maalesef. Bir çözümü yok şu illetin. Aşırı düşüyor hızları.
Daha kötü oldu sankiBir şey yapmana gerek yok, düzelmedi maalesef. Bir çözümü yok şu illetin. Aşırı düşüyor hızları.
☹☹☹ napıcaz hocam bu hızlarla dolulugu düşürmemmi gerekiyorBir şey yapmana gerek yok, düzelmedi maalesef. Bir çözümü yok şu illetin. Aşırı düşüyor hızları.
disk easer yöntemini deneyin. İnternet'ten video izleyin.☹☹☹ napıcaz hocam bu hızlarla dolulugu düşürmemmi gerekiyor