Çözüldü✓ Sorunumuzu çözdük

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Merhaba,​

Bugün İtemsatış adlı platform üzerinden "ExonyShops" adlı dolandırıcıdan aldığım ürün konusunda satıcı tarafından kasten dolandırıldım ve ilanı almadan önce başlattığım ve tüm olay boyunca çekim yapan video kaydıyla birlikte iade talebi oluşturdum. Ayrıca satıcı tarafından tarafıma çeşitli hakaretler edilerek dalga geçildi. Üstelik haklı olmama rağmen durduk yere iade talebim reddedildi ve param satıcıya ulaştırıldığı için iyice mağdur oldum. Böyle ilgisiz yönetim ve berbat satıcılar yüzünden her gün bir sürü insanın dolandırılığını görüyorum
Ne alırken yaşadınız bu olayı

aldığınız ilanın detaylarını okudunuz mu çünkü bazen açıklamaya iade yoktur vs. şeyler yazıyorlar ve hiçbir şekilde iade yapamıyorsunuz

Merhaba,​

Bugün İtemsatış adlı platform üzerinden "ExonyShops" adlı dolandırıcıdan aldığım ürün konusunda satıcı tarafından kasten dolandırıldım ve ilanı almadan önce başlattığım ve tüm olay boyunca çekim yapan video kaydıyla birlikte iade talebi oluşturdum. Ayrıca satıcı tarafından tarafıma çeşitli hakaretler edilerek dalga geçildi. Üstelik haklı olmama rağmen durduk yere iade talebim reddedildi ve param satıcıya ulaştırıldığı için iyice mağdur oldum. Böyle ilgisiz yönetim ve berbat satıcılar yüzünden her gün bir sürü insanın dolandırılığını görüyorum

Satıcı zaten kendini ele vermiş. Desteğe yaz ve bu ss'i oraya at. Satıcı ceza alacaktır sanada paranı iade edeceklerdir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
İade talebin neden reddedildi? Küfürden destek talebi açıp şikayet edersen tamamen banlanması gerekiyor

Merhaba,

Konuyla ilgili destek talebi oluşturdun mu? Yöneticiler kontrolünü sağlayıp destek sağlayacaklardır merak etme. Yıllardır sitede aktif olarak alışveriş yapıyorum hiçbir zaman eksik destek almadım. Anlamadığın veya göremediğin bir şeyden kaynaklı olmuş olabilir. Karşındakilerde bir insan belki de ufak bir hata yapmışladır çok takılma. Amazondan ürün aldım iadesi için 3 ay beklemiştim, koskoca amazon bile hata yapabiliyor.

İade talebin neden reddedildi? Küfürden destek talebi açıp şikayet edersen tamamen banlanması gerekiyor
maalesef itemsatis 1 2k ve ustunde satis yapmis kisilere cezalar konusunda epey rahat davraniyor ayrica site uzerinde satin alim botu mevcut itemsatis el atmasi gerek fakat havadan gelen bir para oldugu icin umurlarinda degil.

Merhaba,​

Desteğe yazın aynı ss ile yaptığı şey suç ve bunu itiraf ediyor

Sorunumuzu satıcı ile kendi aramızda anlaşıp çözdük.

Son düzenleme:

Merhaba,​

resim video vs. var mi

Merhaba,​

satıcı bu kişimi acaba öve öve bitiremedi

maalesef itemsatis 1 2k ve ustunde satis yapmis kisilere cezalar konusunda epey rahat davraniyor ayrica site uzerinde satin alim botu mevcut itemsatis el atmasi gerek fakat havadan gelen bir para oldugu icin umurlarinda degil.
Evet bende duymuştum daha önce, komisyonlara bakıyorlar 25 bin satışı olan dolandırıclar bile kol geziyor

Destek hiçbir şekilde ilgilenmiyor başlarından savmak için en alakasız bahaneleri bile öne sürüyorlar, bu konuda herkes muzdarip.
Haklı olan haksız olan tarafın yanında durup dolandırıcılığa meydan hazırlıyorlar. Satıcılar da bu durumu bildiğinden çok ilgisiz ve umursamaz bir tavır takınıyorlar. Satın alınan ilanların yarısı satıcılar tarafından kendilerince yan hesap oluşturup satın alınıyor.
dava açabilirsin suçunu kabul etmiş ödediğin miktarın onlarca kat fazlasını alabilirsin söke söke.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,547
Üyeler
184,023
Son üye
By_ALi
Geri