Neler Yeni

⚠️Sosyal Medya Tekrar Açıldı❗

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Mehmetcan
Malum 2-3 gündür WhatsApp/Instagram/YouTube vs. Kapalıydı Kullanamıyorduk Ama Şuan Açıldı

Dikkat⚠️
Tabi Şuan Herkes'te mi Açıldı Yoksa Belli Kısım'da mı Açıldı bilmiyorum 2 Cihaz'dan denedim ve sorunsuz şekilde girilebiliyor Hiç donmadan kasmadan

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
EREN
bende insta kapalı

MoonWalk

80+
Açıldı değil de normal hızına döndü denebilir, zaten açıktı ancak bazıları yavaş kullanılıyordu. Şu an düzeldi gibi.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Doğukan Barut
Malum 2-3 gündür WhatsApp/Instagram/YouTube vs. Kapalıydı Kullanamıyorduk Ama Şuan Açıldı

Dikkat⚠️
Tabi Şuan Herkes'te mi Açıldı Yoksa Belli Kısım'da mı Açıldı bilmiyorum 2 Cihaz'dan denedim ve sorunsuz şekilde girilebiliyor Hiç donmadan kasmadan
yotube bende hala yok

NanyaRevB

80+ Bronze

Dikkat⚠️
Maşallah pusholder gibisiniz

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Mehmetcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıldı değil de normal hızına döndü denebilir, zaten açıktı ancak bazıları yavaş kullanılıyordu. Şu an düzeldi gibi.
Yok Hocam Bazılarımızda kapanmıştı Yani Foruma bile YT video linki atınca Site yanıt vermedi diye beyaz ekran çıkıyordu

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Burak

Dikkat⚠️
Ben hepsini sorunsuzca kullanıyordum ne ara kapandı açıldı

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
EREN
Instagram'a bakmadım hocam YouTube ve WhatsApp açık muhtmelen Instagram'da açılmıştır ama yavaş yavaş aktif oluyor şuan
vala bende youtube hiç kapanmadı tt sabaü bi 4 saat g,b, bu gün ve dün vardı insta hiç açılmadı bende garip wp de açık giç kapanmadı

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Mehmetcan
Ne zaman kapanmıştı ki her gün kullanıyorum hepsini hiçbirşey fark etmedim.
Bazı kişilerde açıktı hocam tahminimce DNS veya yurtdışı telefon'dan dolayı vs. Ama Genel olarak çoğu kişide kapalıydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

vala bende youtube hiç kapanmadı tt sabaü bi 4 saat g,b, bu gün ve dün vardı insta hiç açılmadı bende garip wp de açık giç kapanmadı
Wp Açık ama birini arıyamıyordunuz Mesajda geç godiyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,329
Üyeler
170,346
Son üye
abuzittin123
Top Bottom