Neler Yeni

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Abdül Cebbar Hayıroğlu
Elektrikler gitmezse bi sıkıntı çıkmaz. Bi de asıl yayına geçtiği zaman bitrate ya da çözünürlük değişimi olursa kaydı bozabilir diye de endişeliyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Buğra Aykaç
Elektrikler gitmezse bi sıkıntı çıkmaz. Bi de asıl yayına geçtiği zaman bitrate ya da çözünürlük değişimi olursa kaydı bozabilir diye de endişeliyim.
Umarım öyle olmaz ha bu arada sansürler sandığımızdan da ağır olacak örneğin Doremaon'u ele alalım Spacetoon'da yayınlanan versiyonda domuzu domuz olduğu gözükmesin diye başka bir şeye çevirmişler 7Toons story olarak attı bakabilirsin

win 10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Win 10
Umarım öyle olmaz ha bu arada sansürler sandığımızdan da ağır olacak örneğin Doremaon'u ele alalım Spacetoon'da yayınlanan versiyonda domuzu domuz olduğu gözükmesin diye başka bir şeye çevirmişler 7Toons story olarak attı bakabilirsin
Domuzu da pis hayvan diye çevirdiler ahahahahaha

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Buğra Aykaç
Domuzu da pis hayvan diye çevirdiler ahahahahaha
Cidden şaka gibiler resmen ama şöyle bir şey var Spacetoon'un resmi yönetimi bunu istediği için bunu yapıyorlar eğer Türkiye yönetimi resmi yönetimin istediğini yapmazsa kanalı Türkiye'den çekebilirler neyse yarın göreceğiz umarım sansürleri tepkiler doğrultusunda geri çekerler

WhoCares

80+ Gold
kendinizi niye bu kadar yoruyorsunuz anlam veremedim zaten bu animeleri malum yerlerde bulmak mümkün :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Buğra Aykaç
kendinizi niye bu kadar yoruyorsunuz anlam veremedim zaten bu animeleri malum yerlerde bulmak mümkün :kekw:
O malum yerlerde sansürsüz yayınlanıyor evet ama onlarda da Türkçe dublaj yok? Ben kendi dilimin dublajını dinleyemeyeceksem ne anlamı kalır ki o sitelerin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Buğra Aykaç
AI nin yaptığı dublajdan ne bekliyorsun komik olma
Siz izleyebilirsiniz malum sitelerden ben Türkçe dublaj izlemeyi düşünüyorum ve ne olursa olsun izleyeceğim
Sansürler can sıkıcı olabilir ama bu izleyememe engel değil. Ayrıca kanalı hiç izlememişsiniz bu belli oluyor maalesef.

Top Bottom