Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

Kanalın yayına başlamasına saatler kaldı ve şaşırdığım nokta şu Arap ülkelerinde SD yayın yaparken Türkiye'de büyük ihtimalle HD yayın yapacak ve bu Cartoon Network'e rakip çıktı demek oluyor. Yıl olmuş 2025 hâlâ Cartoon Network HD yayına başlamadı yoksa Cartoon Network bu gidişle mahvolur onu söyleyeyim.

Kanalın yayına başlamasına saatler kaldı ve şaşırdığım nokta şu Arap ülkelerinde SD yayın yaparken Türkiye'de büyük ihtimalle HD yayın yapacak ve bu Cartoon Network'e rakip çıktı demek oluyor. Yıl olmuş 2025 hâlâ Cartoon Network HD yayına başlamadı yoksa Cartoon Network bu gidişle mahvolur onu söyleyeyim.
HD olacağı kesin ya bence. 576i'ya düşürmezler heralde çok büyük ayıp olur valla.

dehşet sansür vardır CN ben10 da kapa çeneni lafını bile sansürlüyordu bu daha fecidir

@TURBOKAN_TR @bugraaykac yeni bir tanıtım gördüm sefillerden ve sanırım beyblade x'den sahneler içeriyordu ayrıca yeni naruto sahneleri tom sawyer falan da vardı sanırım kanalın bu ay yayınlayacağı tüm içerikleri içeren ilk tanıtım

Son düzenleme:
@TURBOKAN_TR @bugraaykac yeni bir tanıtım yayınlandı sefillerden ve sanırım beyblade x'den sahneler içeriyordu ayrıca yeni naruto sahneleri tom sawyer falan da vardı sanırım kanalın bu ay yayınlayacağı tüm içerikleri içeren ilk tanıtım
Sefiller animesi bir ara FETÖ'nün kanalı Yumurcak Tv'de yayınlanmış acaba Yumurcak TV'nin ses kadrosunu mu kullanırlar? Umarım kullanmazlar yoksa baya linç yerler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dehşet sansür vardır CN ben10 da kapa çeneni lafını bile sansürlüyordu bu daha fecidir
Spacetoon TV'de yayınlanan Togo Gigio çizgi dizisinde ana karakter "Aptallık" falan diyordu bence o tür şeyleri sansürlemezler

Sefiller animesi bir ara FETÖ'nün kanalı Yumurcak Tv'de yayınlanmış acaba Yumurcak TV'nin ses kadrosunu mu kullanırlar? Umarım kullanmazlar yoksa baya linç yerler.
O dublaj oldukça güzeldi ancak hem seslendirenler de fetöcümüydü ki zaten spacetoon kendi dublajini yapıyor

O dublaj oldukça güzeldi ancak hem seslendirenler de fetöcümüydü ki
Seslendirenler FETÖ'cü demedim ama ne bileyim Sabah,Yeni Şafak gibi siteler bunu görürse "FETÖ'nün kanalı Spacetoon Tv!" tarzında başlıklar atar ve kanal kapanır biraz dediğim saçma oldu ne bileyim aklıma bu geldi

Narutonun introsu mu yayınlanmış?

Yt de gördüm gerçek mi bilmiyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,266
Üyeler
184,912