Aslında pek normal değil fakat türkiye firmalarına göre normal.Ping testinde en yakın sunucuyu seçiyorum ve test sonucu 30ms den aşağı inmiyor bu normal mi? Değerlerin kaç olması gerekiyor? (oyunda 90-120 civarı pingim var)
Yüksek bence benim 7-12 arasıPing testinde en yakın sunucuyu seçiyorum ve test sonucu 30ms den aşağı inmiyor bu normal mi? Değerlerin kaç olması gerekiyor? (oyunda 90-120 civarı pingim var)
Firmanızı arayıp speed testte 40 ping alıyorum dediğinizde bakalım ilgilenecekler mi veya ilgilenmiş gibi mi yapacaklar.Yüksek.
İlgilenmeyecekler ama bu yine de "türkiye firmalarına göre normal" demek değilFirmanızı arayıp speed testte 40 ping alıyorum dediğinizde bakalım ilgilenecekler mi veya ilgilenmiş gibi mi yapacaklar.
Dediğim şey gayet doğru ve normal inanmak istemeyebilirsiniz.İlgilenmeyecekler ama bu yine de "türkiye firmalarına göre normal" demek değil
Bu fazla olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Dediğim şey gayet doğru ve normal inanmak istemeyebilirsiniz.
Speed testte ping değerlerin ortalama 120ms'e kadar normal sayılmakta.
Telefonum olmadığı için arayamıyorum ailemden kimse bu konulara ilgili değil abim biraz biliyor ama o da aramıyor yaklaşık 3 haftadır arayıp sikayet etmesi için yalvarıyorumFirmanızı arayıp speed testte 40 ping alıyorum dediğinizde bakalım ilgilenecekler mi veya ilgilenmiş gibi mi yapacaklar.
Abim "arayacağim gelecekler 1 hafta boyunca interneti kesecekler boşver" diyor ve aramıyorFirmanızı arayıp speed testte 40 ping alıyorum dediğinizde bakalım ilgilenecekler mi veya ilgilenmiş gibi mi yapacaklar.